Cruise-Control - Mini Copper R50

MiniRC31
Viteza 6

Cruise-Control - Mini Copper R50

Mesaj de MiniRC31 »

Salut tuturor,

Intrebare: se poate instala pe un Mini Copper R50 2003/nov sistemul de cruise-control?

am vazut ca in afara de piesele necesare si vreo cateva cabluri aferente care probabil modelul meu il are deja ar "lipsi" partea de codare/decodare dpdv software -> Adrian, ce zici te bagi eventual suport :D ?

am vazut ca "piticania asta" ma incita a "o calca" si "nu" de multe ori "peste limita" si sincer nu stau cu ochii pe vitezometru/turometru.
tinand cont ca o voi scoate curand la un drum destul de lung as dori sa nu imi dea batai de cap cand vreau sa mearga linistita fara picior pe acceleratie.

desigur este un posibil plan care va invoca anumite costuri, partea cu piesele sa ii zicem ca nu este asa "grea de dus" dar nici nu vreau sa am piesele instalate si sa nu le folosesc.

Cu stima,
Drive safe and keep the wheels down
adrian
Veteran

Re: Cruise-Control - Mini Copper R50

Mesaj de adrian »

Se pare ca modelul tau nu are instalatia electrica pentru cruise control,este foarte mult de lucru,nu seamana nici pe departe cu instalarea unui radio pe masina ,e mult mai greu decat iti inchipui.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
MiniRC31
Viteza 6

Mesaj de MiniRC31 »

Salut Adrian,

nu am zis ca este usor dar nici imposibil.

am analizat pdf-ul atasat si singurul meu impediment este programarea ECU-ului pt ca nu stiu inca cu "ce se manaca" de aceea te-am nominat ca stii cel mai bine masina asta.
Fişiere ataşate
Cruise Control - Lista piese
Cruise Control - Lista piese
Cruise-Control pe un Mini Copper R50.rar
Cruise Control - R50
(336.59 KiB) Descărcat de 207 ori
n0iz3
Viteza 1

Mesaj de n0iz3 »

Gand la gand, asta intrebam si eu pe topicul cu masina mea.

Eu vreau sa schimb volanul si nu mi-ar strica sa iau unul cu comenzi si cc.
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

MiniRC31 scrie:Salut Adrian,

nu am zis ca este usor dar nici imposibil.

am analizat pdf-ul atasat si singurul meu impediment este programarea ECU-ului pt ca nu stiu inca cu "ce se manaca" de aceea te-am nominat ca stii cel mai bine masina asta.

Si crezi ca merita atatia bani si atata munca pentru un cruise control care sa stii ca nu este chiar cel mai reusit, se stabilizeaza greu pe viteza dorita, necesita corectii din cand in cand, eu am dar il folosesc o data pe an , este relativ imprecis,si in pante nu prea mari nu face fata, dar desigur este optiunea ta.
Nu te pot ajuta cu codarea pentru ca nu esti din Tg. Mures, unde stau 5 zile pe saptamana.
Daca-mi spui din ce oras esti, poate iti gasesc un coleg care sa-ti codeze Cruise control.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
MiniRC31
Viteza 6

Mesaj de MiniRC31 »

Criuse-ul ca Criuse-ul -> instabil ?? desigur nu am de unde sti acest lucru , dar nici controlul radioului nu il am din "botoane"?
Scrie răspuns