tampon motor
tampon motor
Revin cu o noua problema. Am schimbat recent un tampon la motor (am atasat o poza cu cel schimbat) si s-a amplificat foarte tare un zornait care se auzea si inainte. M-am gandit ca este de la acest tampon, dar s-a amplificat si mai tare zgomotul la relanti.
Cred ca se aude surubul din interiorul tamponului, care are un joc foarte mic si face rezonanta cu caroseria masinii. Daca il tin putin fortat nu se mai aude.
Nu stiu ce sa-i fac sa elimin acest zornait, care este foarte deranjant.
Cred ca se aude surubul din interiorul tamponului, care are un joc foarte mic si face rezonanta cu caroseria masinii. Daca il tin putin fortat nu se mai aude.
Nu stiu ce sa-i fac sa elimin acest zornait, care este foarte deranjant.
Re: tampon motor
Verifica tamponul hidraulic principal, poate a pierdut uleiul.
Adica asta:
Adica asta:
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
dar al meu nu cred ca este hydraulic, este tot din cauciuc, sau cauciu in partea de sus si metal jos, dar nu seamana cu cel hidraulic
tamponul ala nu este hidraulic, la mine e un țăcănit dar vine din articulatia din atasament si nu gasesc "doar" garnitura 

Drive safe and keep the wheels down
Am vazut, masina este din 2001, deci nu are tampon hidraulic,dupa 2003 s-a introdus cel hidraulic.
Real motors need forced induction
tamponul este nou?
verifica surubul ce este prins in caroserie
verifica surubul ce este prins in caroserie
tamponul este nou, dar eu l-am schimbat pe cel de sus, care se prinde langa amortizor cu suruburile 8 si 9 din acea poza.
Dar asa cum mai spunea un coleg mai sus, cred ca problema este de la bucsa nr 3.
Dar asa cum mai spunea un coleg mai sus, cred ca problema este de la bucsa nr 3.
Ai schimbat un tampon ,mai ai descimbat si altele .sfatul meu sa le verifici pe toate celelalte vechi
.......ghost...
O sa verific si restul tampoanelor. Astazi am comandat bucsa nr 3 din desen, de la suportul motor. Sper sa scap de zornait dupa ce o schimb.
unde ai gasit bucsa aia ca eu o caut de ceva timp si o gasesc "doar" in Germania....Iani scrie:tamponul este nou, dar eu l-am schimbat pe cel de sus, care se prinde langa amortizor cu suruburile 8 si 9 din acea poza.