Ideea pe care am propus-o eu, cea cu Vatra Dornei, Rarau era mai mult orientata spre plimbari de grup decat fancy ressort.
In cazul in care o sa va surada ideea cu Vatra Dornei iata la ce m-am gandit:
Vineri: Gather up, si socializare/bauta
Sambata:
Dupa ce ne trezim toti si luam micul dejun, intindem o plimbare de 50km pana pe Rarau (maxim 4-5 ore dus intors, cu tot cu luat masa la destinatie)
Avem numeroase puncte belvedere unde sa facem poze, filmam. Este locul perfect pentu amatorii de senzatii tari

sa impinga mai mult masinile pe curbe, avand in vedere ca nu e foarte aglomerat.
Dupa care back to cazare si ne intindem la voba

, mergem prin parcul/atractia turistica, bem, mancam, dansam, ne distram ... etc
Duminica:
Trezirea, telescaun pana pe Dealul Negru
https://www.youtube.com/watch?v=rddFaOqowV4 (Telescaunul din Vatra Dornei pleaca de la altitudinea de 860 de metri, are o lungime de 3 km, merge cu viteza de 1,93 m/s, poate transporta 200 de persoane pe ora si are punctul terminus pe Dealu Negru la altitudinea de 1301 m. O calatorie dureaza 25 de minute,)
La restaurantul de sus putem sa bem cafeaua inconjurati de o priveliste superba

Dupa care inapoi la cazare, bagajelu si tiva acasa
Insa, avand in vedere ca e munte si ca vremea e schimbatoare, trebuie sa luam in calcul si ploaia ..
Cazari am gasit incepand de la 100/noapte. Am dat cateva telefoane si am gasit si pensiuni care sa gazduiasca 50 de persoane si sa le inchiriem cu totul sa putem da "private party".
Asta e ca idee. Trebuie sa ne hotaram pe ce varianta mergem, pentru ca daca tot e sa batem atata drum, sa multumim pe cat mai multi.