Esti in mare confuzie, imensa confuzie, daca zicem dreapta zicem cand stam la volan , nu cand turnam lichide in vasele de plastic mai mult sau mai putin ascunse vederii unora dintre noi
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
adrian scrie:Esti in mare confuzie, imensa confuzie, daca zicem dreapta zicem cand stam la volan , nu cand turnam lichide in vasele de plastic mai mult sau mai putin ascunse vederii unora dintre noi
Adrian glumisem intentionat dar in fine, ma asteptam la comentarii de aceea am si continuat...
PS: nu sunt nici confuz si nici intr-o mare confuzie...
sa vedem acum cine ii poate da un sfat doamnei/soarei referitor la un service in BV. ca am deviat destul toti.
Am patit si eu problema cu usa.
Un drum Bucuresti-Titu pe ninsoare, adica muuuulti vapori de apa pe autostada si vanta lateral puternic. Toata apa s-a scurs pe usa stanga si cand am ajuns la Titu n-am putut sa mai cobor din masina. M-am dat jos prin dreapta.
Mecanismul electric functional, cablul nerupt, pentru ca se simte la mana si se aude ca actioneaza broasca.
Am stat asa cateva zile, iar dupa ce am parcat vreo 3 ore intr-un subteran a mers sa deschid usa, totul in regula acum. Deci problemele sunt de la gheata si fix acolo in partea vizibila a broastei.
SpOOK zice foarte bine cu lubrifiat zona respectiva cu ceva ce tine la inghet.
Partea cu apa fiarta nu o recomand, lacul si vopseaua i-au niste socuri termice foarte mari si e posibil sa se exfolieze in zona respectiva. E mai sigura parcarea intr-un subteran cateva ore sau incalzirea graduala cu un feon.
daca incepe sa se blocheze urmatorul pas este sa se strice, si nu, nu e de la gheata.
se intampla la sofer pentru ca e usa cea mai folosita, si se strica (din cauza uzurii) niste parghii in partea de yala, care e inchisa si destul de protejata, foarte greu ajunge apa acolo sa inghete fix mecanismele care inchid si deschid.
am patit asta (sa se blocheze definitiv si sa nu se mai deschida sub nici o forma) la masina mea pe la 190k, dupa care a patit fix la fel si luce, cam tot pe acolo la km (eu banuind ca ce avea el in bord nu era real, avand in vedere ca i-a picat cutia, uzura la interior, etc, el fiind mai poet asa cand vine vorba de masini din 2002 cu km putini)
cand o sa ajungeti sa trebuiasca sa schimbati yala si o sa va chinuiti sa o deblocati prin usa, o sa intelegeti cum functioneaza si o sa va lamuriti testand-o in mana ca nu era problema de inghetat.
daca vreti sa scutiti o munca enorma, si daca aveti bani, schimbati yala de la sofer din timp.