Trapa stricata,apa in masina, unde o duc in service???

adrian
Veteran

Re: Trapa stricata,apa in masina, unde o duc in service???

Mesaj de adrian »

Trapa se monteaza, nu trebuie codata, dar trebuie facute doar testele cerute de programul de diagnoza.
Astea sunt testele care se fac:
trapa 5.jpg
Restul de chestii cu diagnoza le poti vedea aici, modulul de trapa se numeste SHD(de la denumirea germana Schiebedach)
Desidur se va face diagnoze de erori si stergerea lor daca sunt cele vechi de la trapa anterioara.
Diagnoza din poze este facuta pe masina mea.
trapa 2.JPG
trapa 3.JPG
trapa 4.JPG
Fişiere ataşate
trapa 1.JPG
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Ioana_ioana
Membru nou

Mesaj de Ioana_ioana »

Multumesc frumos. Ti ai inlocuit si tu trapa?
magicbright
Viteza 3

Mesaj de magicbright »

:o :o WTF, de 2000 o izolam toata , termic, hidro, fonic, cu polistiren.ii puneam si țiglă. Mi se pare ..enorm! Chiar ma gandeam ca pentru urmatoarea masină, trapa/panoramic va fi un criteriu de cautare determinant, un must have..dar m ai lecuit!
YOU DON'T NEED A BIG ONE TO BE HAPPY!
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Ioana_ioana scrie:Multumesc frumos. Ti ai inlocuit si tu trapa?
Nu, a mea functioneaza bine, nu o deschid decat in oras, afara daca e deschisa la viteza e prea zgomotoasa.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Ioana_ioana
Membru nou

Mesaj de Ioana_ioana »

Magicbright, nu vreau sa mai repet ca am trecut pe la 4 service-uri inainte care nu au facut nimic !!! si am stat cu un plasture lipit pe ea , ca sa nu mai curga apa.
Iar dupa, am fost la spalatorie sa mi absoarba apa de peste tot....
Tu ce ai fi facut practic in locul meu?
Teoretic, da este un pret imens, insa nu mi mai permit nici stressul psihic ca dupa ce mai fac o incercare care ma va costa timp si bani sa gasesc iar apa. Aceasta trapa este foarte senisibila si se pare ca daca ai umblat o data la ea, ai scos geamurile , etc si nu te mai pricepi la reglaje ( ca asa se face la noi, inainte sa scoata,nu se intreaba daca le mai iese la fel dupa ce o pun la loc) nu se mai poate face ca la inceput (nu stiu de ce).
Ideea este , ca nu a putut sa mi spuna NIMENI clar ce are si de unde este apa : furtunas sarit, cheder, distanta geamuri sau altceva!!! Si nici nu au vrut sa se bage la aceste reparatii si sa mi dea o garantie. Deci nu mai aveam solutii.
Ca si pret trapa costa 1600 e plus tva.
Stiti cu totii ca BMW si Mini nu au piese ieftine! si nici nu pot fi peticite ca Dacia.

Oricum o sa va tin la curent ca saptamana viitoare am montajul si sunt sigura ca o sa fie o experienta de neuitat :)
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

sunt solutii destule sa nu ajungi sa cheltui 1600 +tva .......dar rabdare si tutun ,poate nu ai gasit service-ul care trebuie,tu ai intrebat pe forum doar asa sa vezi daca a mai patit cineva , nu ai avut incredere in postul meu.......nu sunt piese ieftine ...repet cu rabdare ...se rezolva.
.......ghost...
MiniRC31
Viteza 6

Mesaj de MiniRC31 »

Ioana_ioana scrie: Tu ce ai fi facut practic in locul meu?
eu as fi cautat pana inebuneam cineva care sa fiu sigur ca ce face o face bine! iti recomand cu mare caldura Sharpe (nu fac publicitate)

(service acreditat BMW si multimarca) mie mi-au facut "o estimare" de 70 euro sa schimbe o lambda cu piesa mea, pana la urma nu erau cei 70E, dar cand mi-au zis ca "dar masina asta are lambda?" si "trebuie sa vedem unde e pozitionata" mi-a sarit mustarul de am instalat-o eu!

este adevarat ca nu a fos la dealerul BMW care probabil iti punea pe tava 230Euro piesa +manopera! deci relax poate "ieseai" cu vreo 350e "ieftin"

intre timp am schimbat si alte piese de unul singur pe masina si acum ma declar multumit!!!
Drive safe and keep the wheels down
Maejor
Membru nou

Mesaj de Maejor »

Ce an este masina?
Scrie răspuns