si JUD, EXJ, AVO, BNx(x=initiala numelui)
va multumesc pentru mesaje. combinatia de culori mi-a placut si mie, am ales-o in detrimentul unui all-black datorita interiorului crem, care mi s-a parut ca se completeaza mai bine cu ver.. BRITISH RACING!

ca imbunatatiri, pana acum i-am schimbat rotile de vara, erau niste jante aftermarket si nefiind adeptul tuningului aftermarket nu ma impacam deloc cu aspectul lor. pe viitor ma intereseaza sa umblu pe la evacuare, mi se pare ca sunetul ar putea sa fie mai bun. daca nu umblu la evacuare, umblu direct la maSina (cititi printre randuri).
pe partea tehnica, trebuie schimbat un simering pe unde pierde putin ulei (dintre cutie si motor), sens in care v-as fi recunoscator daca mi-ati recomanda un service care sa nu ceara dublul manoperei. m-am interesat pana acum in bucuresti si ploiesti (in ploiesti pretul manoperei este fix jumatate decat cel din bucuresti).
tot pe partea tehnica, as aprecia daca mi-ati recomanda un mecanic care sa imi faca o revizie la trapa -curatat si uns, pentru ca in general mecanicii se cam feresc sa umble la trapa,fiind cam sensibila.
pe partea de fun, ne vedem in trafic si tare as aprecia daca soferii de mini s-ar saluta intre ei, cum spune legenda ..