eu as tinde sa cred ca era GPL/LPGVelvet Red scrie:Am vazut un tip din Franta cu un r53 care a montat rezervor suplimentar de 20-25 de litri.![]()
Stefanz_7 scrie:Si eu am un r53 din 2003 cu compresor mecanic. Intradevar, in oras consuma cam multicel 14-15l/100km.
Sigur, conteaza mult si cat de greu ai piciorul dreptinsa... niste filtre noi si ulei nou, bujii noi sigur o sa consume mai putintel...
![]()
Sharpe scrie:ce om rau ......asa sperieturi ....poate dupa ce schimbi tot ce ai zis si pui un opritor sub pedala sa consume mai putin
cauta BRC daca tot cauti....in plus asteapta-te la aprox 20% in plus la consum deci nu ai sa mai consumi 13.95-14.99l/100km ci 15.59-17.99Stefanz_7 scrie:Sharpe scrie:ce om rau ......asa sperieturi ....poate dupa ce schimbi tot ce ai zis si pui un opritor sub pedala sa consume mai putinsharpe, deja am pus o caramida. Tot degeaba
Oricum, cand am luat masina stiam ca papa benzina grupa mare.
Deja dau telefoane pe la gpl-istii din bucuresti sa vad unde e mai ieftina o instalatie.Pana acum am montat la alte masini pe care le-am avut la Ultragaz si la aia de pe Toporasi la AGR.
Din experienta vorbind, pretul unei instalatii gpl va fi direct proportional cu calitatea pieselor: ce injectoare, ce calculator, productia buteliei e ultima grija...