Intrerupere putere in sarcina mare -2004 R53 Mini Cooper S John Cooper Works
-
- Viteza 2
Re: Intrerupere putere in sarcina mare -2004 R53 Mini Cooper S John Cooper Works
Neata!
Nu vreau sa ma fac de ras daca nu am dreptate. Imi beau cafeaua si sun la service sa vb cu mecanicul. Am pregatite poze si.linkuri sa-i trimit.
In maxim 2 ore promit sa revin cu info.
Dimineata placuta!
Nu vreau sa ma fac de ras daca nu am dreptate. Imi beau cafeaua si sun la service sa vb cu mecanicul. Am pregatite poze si.linkuri sa-i trimit.
In maxim 2 ore promit sa revin cu info.
Dimineata placuta!
2004 Mini Cooper S JCW- mergem inainte ca inainte era mai bine
2016 Honda Civic Tourer - apa paie si bataie
-
- Viteza 2
Re: Intrerupere putere in sarcina mare -2004 R53 Mini Cooper S John Cooper Works
Neata!
Ziua nu-i ca noaptea si vara nu-i ca iarna!
Mi s-au adeverit temerile, acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma enervez la maxim.
Referire la un post anterior....stiti ca am intrebat eu daca bypass valve pe inglezeste e in traducere clapeta acceleratie? Am intrebat pt ca eu am cerut clar la service sa verif bypass valve si ei bineinteles au verif clapeta acceleratie(throttle body). O saptamana d nervi si studiu ca sa aflu ca ei nu au verificat ce am cerut eu din primul minut la primul contact cu service-ul.
Acum demonteaza bypass valve aia adevarata(am.trimis inclusiv tutorialul de pe youtube,poze si scheme) si o verifica,sper sa fie aia stricata si sa termin odata cu povestea asta.
Oricum a fost fun sa mai las sacoul si sa imbrac echipamentul de joc si sa cobor in iarba.
Sper sa nu ma antepronunt si masina tot sa nu mearga cum trebuie....Murphy ar fi prea crud cu mine...
Aprecieri maxime tuturor din partea mea.
O zi buna !
Ziua nu-i ca noaptea si vara nu-i ca iarna!
Mi s-au adeverit temerile, acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma enervez la maxim.
Referire la un post anterior....stiti ca am intrebat eu daca bypass valve pe inglezeste e in traducere clapeta acceleratie? Am intrebat pt ca eu am cerut clar la service sa verif bypass valve si ei bineinteles au verif clapeta acceleratie(throttle body). O saptamana d nervi si studiu ca sa aflu ca ei nu au verificat ce am cerut eu din primul minut la primul contact cu service-ul.
Acum demonteaza bypass valve aia adevarata(am.trimis inclusiv tutorialul de pe youtube,poze si scheme) si o verifica,sper sa fie aia stricata si sa termin odata cu povestea asta.
Oricum a fost fun sa mai las sacoul si sa imbrac echipamentul de joc si sa cobor in iarba.
Sper sa nu ma antepronunt si masina tot sa nu mearga cum trebuie....Murphy ar fi prea crud cu mine...
Aprecieri maxime tuturor din partea mea.
O zi buna !
- dedant68
- Viteza 6
- Localitate: Craiova, Voinesti(DB), Targoviste, Plymouth(United Kingdom)
Invatatura de minte pentru service auto in ROdedant68 scrie:Se refera la clapeta care deschide intrarea presiuinii de aer de la supercharger, este activata de vacuum-ul de la clapeta de acceleratie la turatie de peste 1600 rot/min.
Daca nu a facut nimic pana in prezent la masina acest mecanic, eu nu cred ca va face maine sau poimaine![]()
Am acest 'feeling'.
Sa auzim de bine,

-manual de reparatie tradus in limba romana;
-set de posibile cauze pentru defectiunea respectiva;
-scule/instrumente/testere in geamantan;
-rabdare;
-disponibilitate pentru o comunicare permanenta;
SI multi bani pe card

-
- Viteza 2
Ma ajuti cu manualul?dedant68 scrie:Invatatura de minte pentru service auto in ROdedant68 scrie:Se refera la clapeta care deschide intrarea presiuinii de aer de la supercharger, este activata de vacuum-ul de la clapeta de acceleratie la turatie de peste 1600 rot/min.
Daca nu a facut nimic pana in prezent la masina acest mecanic, eu nu cred ca va face maine sau poimaine![]()
Am acest 'feeling'.
Sa auzim de bine,Clientul trebuie sa fie pregatit cu:
-rabdare;
SI multi bani pe card
Tocmai ce m-au sunat. Pare ok bypass valve

CE TESTE!!! E SIMPLU SE ACELEREAZA IN BLANA MASINA PE LOC SI VEZI DACA SE MISCA VALVA
.......ghost...
-
- Viteza 2
Test la cat se inchide(1600rpm) si dupaia ce se intampla cand accelerezi pana la blana.Sharpe scrie:CE TESTE!!! E SIMPLU SE ACELEREAZA IN BLANA MASINA PE LOC SI VEZI DACA SE MISCA VALVA
A venit si elecu acuma...se lucreaza....as trage o fuga sa vad ce si cum.
Defapt....am.plecat.BRB
este normal sa mergi acolo sa vezi cu ochii tai ce se intampla..orice "sacadare" pe inchidere sau invers pe deschidere"instanta" poate duce la "taiere de gaz"Gabriel CT scrie:Test la cat se inchide(1600rpm) si dupaia ce se intampla cand accelerezi pana la blana.Sharpe scrie:CE TESTE!!! E SIMPLU SE ACELEREAZA IN BLANA MASINA PE LOC SI VEZI DACA SE MISCA VALVA
A venit si elecu acuma...se lucreaza....as trage o fuga sa vad ce si cum.
Defapt....am.plecat.BRB
Ultima oară modificat Mar Mar 06, 2018 1:37 pm de către MiniRC31, modificat 1 dată în total.
Drive safe and keep the wheels down
-
- Viteza 2
dedant68 scrie:Invatatura de minte pentru service auto in ROdedant68 scrie:Se refera la clapeta care deschide intrarea presiuinii de aer de la supercharger, este activata de vacuum-ul de la clapeta de acceleratie la turatie de peste 1600 rot/min.
Am acest 'feeling'.
Sa auzim de bine,Clientul trebuie sa fie pregatit cu:
-rabdare;
SI multi bani pe card
Ce ai zis tu mai sus e perfect adevarat insa se anuleaza de drept sintagma"client"
o primesti doar cand platesti restul este CANCANGabriel CT scrie:sintagma"client"

Drive safe and keep the wheels down
-
- Viteza 2
Fost la service testat masina merge mai prost decat cand am dus-o.
Testat masina cu furtunul vacuum scos(clapeta inchisa) insa furtunasul era scos si de sus din caseta de filtru de aer- are vreo influenta?cu vacuum scos clapeta inchisa masina merge la fel de prost.
Am comandat bypass valve noua sa o schimb si am zis sa se verifice si inj. Ma gandesc ca poate o fi vreunu schimbat la nea Gica garaj si au pus ce a iesit pe VIN adica inj de cooper s.
Dupa interventia asta daca nu se rezolva o iau acasa si ii caut alt doctor. Oricum m-am dus ceva gaura pana acum fara vreo licarire de lumina la capatul tunelului.
Doritor cumpar speranta! Astept oferte!
Testat masina cu furtunul vacuum scos(clapeta inchisa) insa furtunasul era scos si de sus din caseta de filtru de aer- are vreo influenta?cu vacuum scos clapeta inchisa masina merge la fel de prost.
Am comandat bypass valve noua sa o schimb si am zis sa se verifice si inj. Ma gandesc ca poate o fi vreunu schimbat la nea Gica garaj si au pus ce a iesit pe VIN adica inj de cooper s.
Dupa interventia asta daca nu se rezolva o iau acasa si ii caut alt doctor. Oricum m-am dus ceva gaura pana acum fara vreo licarire de lumina la capatul tunelului.
Doritor cumpar speranta! Astept oferte!