MiniRC31 scrie:care mai este viata acestei masini?

Salut!
Masina invie invet incet cu fiecare rezervor golit cu cox. Consumul.mediu pe ultimele 3 rezervoare e 17L/100km.
Inca am intreruperea de putere in sarcina mare insa mult mai putin accentuata decat inainte. Mai dau un rezervor de cox si vedem ce se intampla.
Am dat comanda de garnitura capac supape si baterie filtru ulei plus oringuri racitor ulei plus fluidele aferente- scump domle scump-sper sa scap de scurgerile de ulei,acum cred ca sunt mai accentuate de la coxul servit zilnic.
Mi-a cazut un plasticul de protectie de la aripa dreapta fata
Am incaltat-o cu sandalele de vara - sta pe drum intr-un mare fel dar folosesc proteza de ring si la mers cu masina acum

Ma gandesc sa schimb jantele ca la schimbul de roti am observat ca roata completa are vre 20kg per bucata
Am observat ca nu se aprinde martorul de centura de siguranta daca nu o pun...
Pe data de 20 devine Constanteanca cu acte in regula.
Nevasta nu vrea sa auda de mers cu Mini

am renuntat la a mai cumpara un scaun bebe pt Mini desi bebele imita Superchargerul la 6000 Rpm si rade cu gura pana la urechi(nu vrea sa-l faca petrolhead probabil)
S-a prins nevasta cati bani am bagat in Mini pana acum cand a vazut desfasuratorul la card

face glume numai cu benzine de octan 100
Usa sofer nu se inchide din telecomanda

trebuie sa o deschid cu cheia ca la Dacia 1310
Cand rabatez scaunul sa pun ceva sau pe cineva in spate scaunul nu revine la pozitia initiala ci se duce pana in spate de tot sa rupa picioarele pasagerului(nu stiu daca e defect sau Mini e facut doar pt sofer)
Stropitoarele la stergatoare sunt inutile cand mergi mai tare(stropesc la baza stergatorului si cam ramai orb cand ti-e lumea mai draga)
In continuare Indicatorul de benzina rezervor nu scade sub jumate chiar daca raman in pana prostului(merg pe vechi cu resetare de trip si calculez in functie de consumul din CB care indica bine)
Ce sa zic...viata de Minion casatorit si cu copil mic.
Am deja 2000km de la schimbul de ulei . Pana sa inceapa vara vreau sa o duc la Mini Garaj sa-i fac iar schimb ulei si in plus schimb ulei compresor si furtune servo.Daca si pana atunci tot am intreruperea de putere o sa ii rog sa se ocupe si de problema asta. Pana la vara vreau un Mini JCW in plenitudinea fortelor.
CONCLUZIE: IMI PLACE MASINA ASTA DIN CE IN CE MAI MULT!