Sharpe scrie:corpul tine pompa in benzina permanent .cand scoti corpul din rezervor e plin cu benzina
eu nu am gasit pompa peste 4 bari.....masina merge perfect cu una de 4 bari
am gasit una de 5.1 bari pe ebay
Fuel pump fuel pump BMW mini COOPER S 2002-2006 R50 R53
Product Description
Fuel pump fuel pump BMW mini COOPER S 2002-2006 R50 R53 fuel delivery unit
Technical Details
Voltage: 12 V
Operating Mode: Electric
Pressure [bar]: 5.1 bar
Petrol
Condition:
New: A brand-new, unused, unopened and undamaged item in original retail packaging (where packaging is ... Read more
Product group: Fuel Supply
Reference Number (s) OEM: Fuel Supply System, HOUSING, Fuel Pump, Pump, FLOAT, Fuel Tank Surface Finish: new
Product Type: Electric EAN: 4251044328131
Manufacturer: GEPCO Advanced Technology Manufacturer Part Number: EFM0316
Brand: Unbranded Reference Number OE: 16 14 6 756 185, 16 14 6 765 121, 16 14 6 766 177, 16146756185
Corect corpul tine benzina permanent in jurul pompei,practic se umple cand faci plinul de benzina prin orificiul din capacul pompei unde se clipseasa furtunul gri de retur, problema este cand nivelul de benzina scade sub nivelul capacului superior al pompei de benzina,atunci benzina din carcasa e statica pentru ca la tine nu mai vine benzina pe retur sa improspateze(raceasca)benzina dintre cele doua straturi de plastic din carcasa.pompa va functionala temp mai mare decat trebuie si vei pati ca la mine cu pompa care face presiune dar nu si debit pentru ca se tocesc angrenajele din pompa.
Am atasat si captura de ecran cu codul de pompa mea si ce masini/motoare o mai folosesc.
Bafta!