John Cooper Works
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Re: John Cooper Works
Sa nu se verse gagicile la o curba mai brusca!tudor scrie:Pana si in spate sunt profilate
~ Think MINI! ~ 

daca tot esti dispus sa bagi bani in ea...la cum e interioru e pacat sa faci ceva ieftin la suprafata ...cel putin asa zic eu...uite ce iti propun eu ...ideea cu mat a fost super dar dungile erau in plus cred eu...plafonu si jantele albe si ele...ori toata mata...ori.....uite si propunerea mea
am dat ca model mini sa ti dai seama...dar nu ma refer la cel pe auriu ...ci cromu argintiu ...
- Fişiere ataşate
-
- dar nu varianta aurie ci vanrianta ,,,,
- chromemini.jpg (26.92 KiB) Vizualizat de 4283 ori
63AGY
agy scrie:daca tot esti dispus sa bagi bani in ea...la cum e interioru e pacat sa faci ceva ieftin la suprafata ...cel putin asa zic eu...uite ce iti propun eu ...ideea cu mat a fost super dar dungile erau in plus cred eu...plafonu si jantele albe si ele...ori toata mata...ori.....uite si propunerea meaam dat ca model mini sa ti dai seama...dar nu ma refer la cel pe auriu ...ci cromu argintiu ...
CT-24-MYN
- alinabiancapop
- Moderator
cristi_tci scrie:unturiu mai exact... sa nu comenteze biancapopalinaVali Iovi scrie:Cel alb parca...
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
agy scrie:daca tot esti dispus sa bagi bani in ea...la cum e interioru e pacat sa faci ceva ieftin la suprafata ...cel putin asa zic eu...uite ce iti propun eu ...ideea cu mat a fost super dar dungile erau in plus cred eu...plafonu si jantele albe si ele...ori toata mata...ori.....uite si propunerea meaam dat ca model mini sa ti dai seama...dar nu ma refer la cel pe auriu ...ci cromu argintiu ...

Nu stiu cat de manelist e...clar eu mi-as face asa masina...si mi-as pune si dintii de aur in gura...asta asa ca sa fiu in ton 
CT-24-MYN
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
- cristi o'RAL
- Moderator
bling bling
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin