my mini MINI
Re: my mini MINI
hello Diana,
bine ai venit!
suntem tare curiosi sa iti vedem
"garajul din sertar" si la fel de curiosi sa iti vedem topicul tau cu prezentarea masinii.
Sper sa gasesti pe acest forum prieteni buni si ..... ce-ti mai doresti tu.
bine ai venit!
suntem tare curiosi sa iti vedem
"garajul din sertar" si la fel de curiosi sa iti vedem topicul tau cu prezentarea masinii.
Sper sa gasesti pe acest forum prieteni buni si ..... ce-ti mai doresti tu.
- ToyCooper82
- Moderator
bine ai venit! bine te-am gasit!Didi scrie:Salutare tuturor!
Sunt noua pe forum (thx ToyCooper82 pentru pont!) si m-am gandit sa postez pentru prima oara pe topicul de miniaturi, pentru ca sunt o suuuuper fana a lor. Colectionez miniaturi de masini si am strans deja vreo 50 - de la Mini Cooper in diferite variante si pana la Mercedesuri vechi, un Corvette roz in miniatura (masina lui Elvis Presley, la scara mica), jeepuri etc etc. Nu am poze cu ele (tocmai mi-am dat seama ca ar trebui sa-mi scot ,,copilasii" la o sedinta foto, ca merita
), dar promit sa fac si sa le postez. Poza de grup si poza cu Mini-urile. Preferatul meu este un Mini mic cumparat de la Harrods, pictat integral in Union Jack.
In alta ordine de idei - am 25 de ani, sunt jurnalist si iubesc tot ce inseamna UK, prin urmare si superbissimele Mini-uri.
Long Live Mini!
Diana

MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
- ToyCooper82
- Moderator
sincer mi-am numarat machetele si am sa pun si pozele mai dupa ce pup si eu perna in bot, am 10 machete de colectie MINI se pare din cate am vazut eu acolo ma tin strans cu cristi_tci , bravo amice!tudor scrie:Pfaaa... oare cine din club are cea mai mare colectie de mini - MINI-uri?

MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
- cristi o'RAL
- Moderator
ale mele nu sunt chiar de colectie... sunt de la raionul "jucarii" din supermarket sau benzinarii... de colectie e doar macheta cu Lancia Delta (asta a fost o carca de bani pe cat de mica e)ToyCooper82 scrie:sincer mi-am numarat machetele si am sa pun si pozele mai dupa ce pup si eu perna in bot, am 10 machete de colectie MINI se pare din cate am vazut eu acolo ma tin strans cu cristi_tci , bravo amice!tudor scrie:Pfaaa... oare cine din club are cea mai mare colectie de mini - MINI-uri?
deci zici sa ma duc sa mai cumpar...

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Buna...sa scrii un articol si despre mymini.roDidi scrie:Salutare tuturor!
Sunt noua pe forum (thx ToyCooper82 pentru pont!) si m-am gandit sa postez pentru prima oara pe topicul de miniaturi, pentru ca sunt o suuuuper fana a lor. Colectionez miniaturi de masini si am strans deja vreo 50 - de la Mini Cooper in diferite variante si pana la Mercedesuri vechi, un Corvette roz in miniatura (masina lui Elvis Presley, la scara mica), jeepuri etc etc. Nu am poze cu ele (tocmai mi-am dat seama ca ar trebui sa-mi scot ,,copilasii" la o sedinta foto, ca merita
), dar promit sa fac si sa le postez. Poza de grup si poza cu Mini-urile. Preferatul meu este un Mini mic cumparat de la Harrods, pictat integral in Union Jack.
In alta ordine de idei - am 25 de ani, sunt jurnalist si iubesc tot ce inseamna UK, prin urmare si superbissimele Mini-uri.
Long Live Mini!
Diana

CT-24-MYN
- ToyCooper82
- Moderator
si iata colectia mea de MINI si alte machete! enjoy! 10 machete la numar + 1:1 scale mini 

MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
- alinabiancapop
- Moderator
@ToyCooper82
sper ca sunt doar ale tale nu si ale nepoteilor
@Didi: Bine ai venit in comunitatea noastra, speram sa vi si la intalnirea anuala din aprilie http://www.mymini.ro/viewtopic.php?f=4&t=113&start=140 si nu numai

@Didi: Bine ai venit in comunitatea noastra, speram sa vi si la intalnirea anuala din aprilie http://www.mymini.ro/viewtopic.php?f=4&t=113&start=140 si nu numai

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
- ToyCooper82
- Moderator
alinabiancapop scrie:@ToyCooper82![]()
![]()
sper ca sunt doar ale tale nu si ale nepoteilor
![]()
deocamdata sunt ale mele, sunt "bibelourile" mele!

PS: cat despre intalnire fi sigura, nu lipsesc!
MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior