Salut! E prima oara cand postez pe forum, asa ca o sa ma prezint ca atare

) Ma numesc Mihai, am un Mini R50 din 2002, 1.6 benzina. Sunt foarte multumit de ea, o am cam de 6 luni si sincer nu am prea avut treaba cu ea. Inafara de schimb de ulei si filtre si distributie, a trebuit sa repar doar suportul la toba care s-a rupt din pacate.
Insa de vreo saptamana sau mai mult (nu mai stiu exact) am inceput sa am ceva probleme cu directia, in sensul ca se misca destul de greu. Am verificat lichidul, era putin sub nivel si l-am completat, insa asta nu a rezolvat situatia. Am discutat cu tatal meu care e mult mai priceput la mecanica decat mine si mi-a explicat ca exista posibilitatea ca supapele de la pompa de servo sa se fi blocat, din moment ce nu pierde lichid, pompa sa aude cum lucreaza insa nu creeaza presiune cum trebuie. Vreau sa va intreb daca ati mai intalnit aceasta problema la mini-urile voastre si ce solutie ati gasit. Din cate am mai citit pe forum-uri, am inteles ca exista un kit de reparatie pentru pompa, cu care schimbi oringurile, semeringurile si garniturile si ce se mai afla in pompa (v-am spus, nu ma pricep asa bine la mecanica
) Daca are cineva idei, le astept cu drag, voi citi toate parerile pana o sa ajung cu ea la un mecanic pentru a putea discuta cu el posibila problema. Va multumesc tuturor care ma vor ajuta si va urez drumuri line!