Vb maine ca stau la bunicamea in gradina pe o piatra si fur wireless de la vecinu! S-au urcat 1000 de insecte pe mine !!

Nice 1 tudor!tudor scrie:Hah me backIar o sa fiu plecat din 25 pana prin 5 - 6 sept. Din pacate fara Charlie de data asta
Oricum, am o mica istorioara de povestit. Am fost la sziget festival in Budapesta. Stiam eu ceva adresa vaga dar habar nu aveam cum sa ajung la parcare. La intrare in oras era stau. In timp ce stateam aiurea, pe banda alaturata vine un Mini one negru condus de o tipa. Pe luneta avea sticker cu "playboy-bunny inside".Imi pica fista si intru rapid in vorba (de precizat ca soferii de mini unguri sunt ce mai tari pe care i-am intalnit pana acum
) sa intreb "cum ajung la sziget". Tipa incepe sa imi explice bla bla bla si probabil ma uitam prea tamp la ea cand imi spune "just follow me". Avea un diesel din acela de 75 cp daaaaar... A FOST O TURA GENIALA prin Budapesta. Mergea ca o nebuna
A fost foarte, foarte fain. In mintea mea era un fel de "the hungarian job"
Din pacate nu i-am luat o adresa de mail
Forcar.ro vali, nou nout preturi imbatabile. Au doar pt Ford si Mazda din pacate!Vali Iovi scrie:De unde?