3. daca o sa ma pozeze si sa imi ceara bani ii rulez pe guma de runflat! asa ceva e inaceptabil daca ei fac reportajul au o stire pt emisiunea lor deci au umplut 5-8 min de stire, noua ne iasa ca ne arata site-ul pe care vb acuma, restul vine de la sine care vrea sa faca parte sunt bine veniti! evident cu bunele maniere!
4...asta e de la mine cum vi se pare sa fim cazati la o pensiune mai exact la Cheile Gradistei! ultima oara cand am fost acolo am folosit interjectia: WOW!
revin cu mai multe detalii!
Da, tare fain din partea ta ca ai incercat. Sunt foarte curios ce raspuns primesti. Ar fi super sa vina sa faca un mic reportaj
Radu scrie:Deci de abia acum am vazut topicul... Si sa nu mentionez ca ma catalogati drept P.E.S.T.E...
Deci va rog sa mai adaugati pe lista inca 2 persoane! Multam!
3. daca o sa ma pozeze si sa imi ceara bani ii rulez pe guma de runflat! asa ceva e inaceptabil daca ei fac reportajul au o stire pt emisiunea lor deci au umplut 5-8 min de stire, noua ne iasa ca ne arata site-ul pe care vb acuma, restul vine de la sine care vrea sa faca parte sunt bine veniti! evident cu bunele maniere!
4...asta e de la mine cum vi se pare sa fim cazati la o pensiune mai exact la Cheile Gradistei! ultima oara cand am fost acolo am folosit interjectia: WOW!
Da, tare fain din partea ta ca ai incercat. Sunt foarte curios ce raspuns primesti. Ar fi super sa vina sa faca un mic reportaj
asa ma gandesc si eu nu e de pierdut din nici o tabara ...subiectu e a lor si noi cu intalnirea noastra! just FUN FUN FUN!
Radu scrie:Deci de abia acum am vazut topicul... Si sa nu mentionez ca ma catalogati drept P.E.S.T.E...
Deci va rog sa mai adaugati pe lista inca 2 persoane! Multam!
1. conduci masinile tale facute de tine, porti hainele tale facute de tine... te frige las-o jos te frige las-o jos
2. e ok la cheile gradistei, sunt multe pensiuni cu parcari mari
Daca ai ceva poze sau site de la pensiunea aceea ar fi folositor sa le postezi pe site. Si o harta cu traseul. google.map
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
tudor scrie: Multumesc de ambitionare Sa vedem, sa vedem. Atat timp cat Fiesta si MINI se inteleg... mie mi ok
Daca faceti cutia milei pt Antonio, fiti buni si mai puneti acolo un cent, doi si pt mine... va rog..
de la mine ai cel putin 2 plinuri... numai sa vii
NO WAY.. Is all mine
MINIish
tudor scrie: Multumesc de ambitionare Sa vedem, sa vedem. Atat timp cat Fiesta si MINI se inteleg... mie mi ok
Daca faceti cutia milei pt Antonio, fiti buni si mai puneti acolo un cent, doi si pt mine... va rog..
de la mine ai cel putin 2 plinuri... numai sa vii
NO WAY.. Is all mine
Am 2 plinuri? Perfect.. vezi ca aude lumea ce zici:))
MINIish