New MINI in town!

Scrie răspuns
catalinord
Viteza 3

Re: New MINI in town!

Mesaj de catalinord »

Superba sapca .....
BELIEVE . . .
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Ce as purta sapca pe cap si masina sub mine! :lol:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Parca seamana cu vechiul model. :)
Fişiere ataşate
800px-1965broadspeedgt.jpg
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Imagine
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

:shock:
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Oficialii BMW se gandesc sa produca viitoarea generatie Mini in Germania, la uzina sa din orasul Regensburg, si nu la fabrica din Oxford, care se pare ca nu va putea face fata cererii imense preconizata pentru momentul lansarii noului model.

In prezent, la situl de productie din Regensburg sunt in prezent asamblate Seria 1 si Seria 3, iar pentru a putea gazdui si linia de asamblare a noilor Mini Coupe si Mini Roadster, bavarezii sunt decisi sa extinda capacitatea de productie a acestei fabrici. Motivul este legat de rata actuala de schimb dintre lira sterlina si euro, dar si de costurile de productie mai ridicate in Anglia comparativ cu cele din Germania.

Din clipa in care au fost dezvaluite luna trecuta, conceptele Mini Coupe si Mini Roadster au atras atentia publicului de pretutindeni, iar oficialii BMW preconizeaza o adevarata avalansa de comenzi pentru ambele modele atunci cand acestea vor intra in productia de serie.

Sursa:auto.ro
Imagine
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Keep it british pe naiba :/ Oricum e cam nemtoaica - daca se mai si fabrica in Germania...

Am o intrebare: lumea chiar isi doreste sa aiba atat de multe versiuni de Mini sub diferite pretexte care insa toata izvorasc din goana (nebuna) dupa profit? Nu spun ca cele doua nu arata bine, insa ma intreb ce urmeaza? Sincer nu m-as mira ca in decurs de 10 - 12 ani, la ritmul in care creste acum Mini-ul (dpdv a dimensiunilor), sa vedem un concept de genul 'back to basics': masina cu adevarat mica, gen toyota IQ. Ceea ce eu ca si client doresc de la aceasta marca, nu este sa am o masina tot mai mare si o gama tot mai larga de modele, ci sa am o calitate tot mai buna (stim si noi ca Mini-ul nu e cea mai fiabila masina) si un eventual refreshrate la gimmick-uri mai mare. Oricum Mini-ul scoate bani (multi) pt BMW. Ideea e sa nu ajunga o 'vaca de muls' si prin asta sa se faca anumite greseli strategice (sa isi piarda din farmec). Ar fi mare pacat. Cat timp se prezinta concepte ca si acesta (care mai intra si in serie), cred ca este bine. Dar daca mai apare ceva cu 4 usi sau de dimensiuni vizibil mai mari, calea este, cu siguranta, gresita.

Parerea mea.
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

mie imi place mai mult modelul de acum... poate sunt eu prea conservator
mi se pare ca se duce prea mult spre SF... la fel ca diferenta dintre honda civic type R veche si cea noua... modelul vechi era superb
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Ceva foarte interesant (desi mi se pare cunoscuta ideea... hmm... hmm... cygnet :lol: )

http://www.ziare.com/sport/auto/11-19-2 ... ase-954837
Scrie răspuns