Sunt nou pe forum, si am ajuns aici cautand diverse informatii despre mini. Foarte util pana acum, cred ca ar trebui promovat mai mult, pentru a avea cat mai multi utilizatori, eventual flyere pe unde vedem un mini

Anyway, eu vreau sa-mi iau un mini si dispun de doar 6000E.
Am gasit din 2002, pana acum, 2 exemplare, dar s-au vand amandoua inainte sa ajung eu la ele (in decurs de o saptamana fiecare.. nu aveam banii la dispozitie...).
Cele 2 aveau 47 000 respectiv 75000 km.
Acum nu prea mai gasesc decat peste 100 000km in banii astia. Am vazut ca nici mini One nu e cu mult mai ieftin.
Intrebarile mele sunt asa?
cum pot verifica numarul de km reali? daca are carte service, de unde stiu ca nu e falsa?
bineinteles ca inainte de a o cumpara o testez intr-un centru bmw (ambii proprietari de mai sus au fost deacord).
Stiti pe cineva care vinde in pretul asta?
Dupa ce ar trebui sa ma mai uit?
Imediat ce voi mai gasi anunturi convenabile le voi posta aici sa va dati cu parerea.
(in principiu caut cu pana in 80000km, cutie manuala si cat mai putine optiuni

Chiar vreau mini, m-am interesat si de costuri de intretinere/piese, chiar daca nu sunt cele mai ieftine sunt acceptabile. In plus restul masinilor in banii astia sunt mult submotorizate.. si daca tot imi iau prima masina (pana acum am condus un matiz, al familiei) vreau sa fie una care sa-mi placa sa o conduc (din ce am citit, toti soferii de mini sunt innebuntiti dupa modul in care se conduce aceasta masinuta)
Multumesc, anticipat!