Chat

Scrie răspuns
darksun
Moderator

Re: Chat

Mesaj de darksun »

Daca tata nu era asa de MINI ignorant si oprea cum am urlat eu.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Vb maine ca stau la bunicamea in gradina pe o piatra si fur wireless de la vecinu! S-au urcat 1000 de insecte pe mine !!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

OK :lol:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

:lol:
Fişiere ataşate
mini.jpeg
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Apuc sa postez greu ca nu am net :(

Sunt in defilieul Crisului Repede! ;)

Daca vrea cineva vreodata o vacanta placuta il invit cu placere!

Incerc sa mai scot de la sefu 1 sapt de vacanta daca mai pot :(
Imagine
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Hah me back :D Iar o sa fiu plecat din 25 pana prin 5 - 6 sept. Din pacate fara Charlie de data asta :(

Oricum, am o mica istorioara de povestit. Am fost la sziget festival in Budapesta. Stiam eu ceva adresa vaga dar habar nu aveam cum sa ajung la parcare. La intrare in oras era stau. In timp ce stateam aiurea, pe banda alaturata vine un Mini one negru condus de o tipa :o . Pe luneta avea sticker cu "playboy-bunny inside".Imi pica fista si intru rapid in vorba (de precizat ca soferii de mini unguri sunt ce mai tari pe care i-am intalnit pana acum :D ) sa intreb "cum ajung la sziget". Tipa incepe sa imi explice bla bla bla si probabil ma uitam prea tamp la ea cand imi spune "just follow me". Avea un diesel din acela de 75 cp daaaaar... A FOST O TURA GENIALA prin Budapesta. Mergea ca o nebuna :mrgreen: A fost foarte, foarte fain. In mintea mea era un fel de "the hungarian job" :mrgreen: Din pacate nu i-am luat o adresa de mail :(
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

tudor scrie:Hah me back :D Iar o sa fiu plecat din 25 pana prin 5 - 6 sept. Din pacate fara Charlie de data asta :(

Oricum, am o mica istorioara de povestit. Am fost la sziget festival in Budapesta. Stiam eu ceva adresa vaga dar habar nu aveam cum sa ajung la parcare. La intrare in oras era stau. In timp ce stateam aiurea, pe banda alaturata vine un Mini one negru condus de o tipa :o . Pe luneta avea sticker cu "playboy-bunny inside".Imi pica fista si intru rapid in vorba (de precizat ca soferii de mini unguri sunt ce mai tari pe care i-am intalnit pana acum :D ) sa intreb "cum ajung la sziget". Tipa incepe sa imi explice bla bla bla si probabil ma uitam prea tamp la ea cand imi spune "just follow me". Avea un diesel din acela de 75 cp daaaaar... A FOST O TURA GENIALA prin Budapesta. Mergea ca o nebuna :mrgreen: A fost foarte, foarte fain. In mintea mea era un fel de "the hungarian job" :mrgreen: Din pacate nu i-am luat o adresa de mail :(
Nice 1 tudor! :lol: POZEEEEEE nu ai facut si tu cu ea :(
Imagine
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Eram foarte "thrilled" si am uitat de mine. Tare rau imi pare ca nu i-am facut... poze :D
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Poate next time.

Mi-am cumparat capac la roata finaly! 72 de lei pt un plastic amarat! :lol:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

De unde? :shock:
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Vali Iovi scrie:De unde? :shock:
Forcar.ro vali, nou nout preturi imbatabile. Au doar pt Ford si Mazda din pacate! :? Oricum este MUUUULLLLLTTTT mai ieftin ca la reprezentanta, chiar si cu 1/3 din pretz! :shock: :shock: :shock: :shock:
Imagine
Scrie răspuns