Chat

Scrie răspuns
d4niela
Viteza 6

Re: Chat

Mesaj de d4niela »

Vali Iovi scrie:Da Daniela... :?

mai stii cand l`am facut suparacios? :cry:
am simtit eu ceva :cry: pacat ca s-a ajuns la asta
"Veni.Vidi.MINI."
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Imi aduc aminte... :(
Imagine
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

nimeni nu si-a dorit asta insa mai devreme sau mai tarziu tot se ajungea probabil aici, semne erau demult....
@luk nu e vina ta cum nu e nici a lui cristi cu care incepuse discutia, cum nu e nici am mea care am completat, cum nu e nici a lui Vali si a lui kemy si nici a altora care au mai avut cuvantul. nu mi se pare normal sa fim jigniti sau minimalizati. eu nu cred ca noi am jignit cu ceva ci doar am spus niste adevaruri mai greu de ingurgitat. de aceea e un forum ca lumea sa poata sa aibe idei, sa se poata exprima, iar din punctul meu de vedere toti suntem egali, indiferent ca avem o masina de 50k sau una de 500 euro in restaurare, asta atata timp cat ii respectam pe ceilalti.

asa cum am mai spus nu cred ca merita sa acordam atat de multa importanta acestui eveniment si personaj, i-am acordat prea multa oricum.
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
d4niela
Viteza 6

Mesaj de d4niela »

alinabiancapop scrie:nimeni nu si-a dorit asta insa mai devreme sau mai tarziu tot se ajungea probabil aici, semne erau demult....
@luk nu e vina ta cum nu e nici a lui cristi cu care incepuse discutia, cum nu e nici am mea care am completat, cum nu e nici a lui Vali si a lui kemy si nici a altora care au mai avut cuvantul. nu mi se pare normal sa fim jigniti sau minimalizati. eu nu cred ca noi am jignit cu ceva ci doar am spus niste adevaruri mai greu de ingurgitat. de aceea e un forum ca lumea sa poata sa aibe idei, sa se poata exprima, iar din punctul meu de vedere toti suntem egali, indiferent ca avem o masina de 50k sau una de 500 euro in restaurare, asta atata timp cat ii respectam pe ceilalti.

asa cum am mai spus nu cred ca merita sa acordam atat de multa importanta acestui eveniment si personaj, i-am acordat prea multa oricum.

nota 10 Alina, inca o data!! la inceput aveam "un nod in gat" cand ma mandream tare de tot cu masina mea si de fapt pe site erau altele de 10 ori mai frumoase si mai bune ca si a mea..si ma gandeam..opss. asa ca, suntem in familie :D cred ca ati inteles ideea. nu prea reusesc sa leg acum 2 cuvinte ca sunt foarte obosita :D o duminica frumoasa!! si la multi ani floricile si florici :lol:
"Veni.Vidi.MINI."
alinabiancapop
Moderator

klaude scrie:Nu sunt suparat pe nimeni asa ca nu mai exagerati ,doar ca am realizat ca nu am ce cauta pe acest forum atata tot."si nu pentru ca ati avea voi ceva ci pentru ca probabil sunt eu mai diferit".Singurul lucru care ma deranjeaza e acela ca mi-a fost sters ultimul mesaj!In care imi ceream scuze daca am jignit pe cineva si va uram multa bafta!Foarte urat din partea celui care l-a sters!In el mai scriam ca as dori sa mi se stearga contul si tot ce am scris!

PS: Alina daca ai ceva personal cu mine poti sa mi-o spui!

de ce ti se pare ca as avea ceva personal cu tine? atat ai inteles tu? :D doar pt ca sunt genul de om care spun cand am ceva de zis, sau ca am zis mai mult decat altii? si in caz ca te gandeai cumva ca eu am sters acel mesaj nu eu am sters.....asta asa ca sa stai si mai linistit

pt ca nu am ceva personal cu tine am scris pe forum. dc tu nu poti accepta niste pareri e treaba ta, de aia e forum sa spunem ce avem de zis.
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

da claudiu, eu ti l-am sters tocmai pt ca cereai o tampenie, respectiv sa ti se stearga contul si toate mesajele!
nu cred ca e cazul sa iti ceri scuze pt ca esti diferit. si nici nu cred ca ai jignit pe cineva cum nu cred ca cineva are ceva personal cu tine. sau cel putin nu avea pana sa stergi toate mesajele... singurul care a pierdut prin acest gest esti tu.
lasa prostiile si pune mana si scrie in continuare.
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
alinabiancapop
Moderator

eu propun ca anul viitor sa tinem intalnirea anuala la Liviu pe vaporoc :D
am avea spatiu suficient pt toate masinile si pista de challenge si ce mai vreti voi :lol: :lol: :lol:

aveam poza si cu Liviu la mansa dar nu o pun fara acordul lui :D
Fişiere ataşate
25076_109578525728804_100000299702021_193361_3993029_n.jpg
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

poza aia in care ii da a doua? :lol:
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
alinabiancapop
Moderator

;) aia aia :lol:
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
d4niela
Viteza 6