Apropo...se potriveste orice pompa servo, indiferent ca este trw sau alt producator corect? daca pompa este demontata de pe un alt mini one r50 ar trebui sa fie compatibila...
agata cum agatau masinile pe vremuri, trebuie sa mai faci o pedala sau sa treci prin treapta intai "sa se aseze" sincroanele.adrian scrie:Nu cobi,mai bine faci o ofranda la zeul Midland,da un proiector de pomana la un amarat,niste capacele ,fa ceva util ca se manie nea Midland.cristi o'RAL scrie:nu e musai sa-ti cada, si mie imi mai agata din cand in cand... dar am ajuns la 200.000km cu ea asa
Vreau OEM, asta-i problema, dar cred ca renunt , nu am cum sa le fac un antifurt si jigodia care le-a furat a pus ochii pe masina mea, o sa ma mai "calce"Nu pot sa pun nici alarma, sunt o groaza de pisici la bloc care se urca pe masina mea si i-as omori pe vecini.cristi o'RAL scrie:agata cum agatau masinile pe vremuri, trebuie sa mai faci o pedala sau sa treci prin treapta intai "sa se aseze" sincroanele.adrian scrie:Nu cobi,mai bine faci o ofranda la zeul Midland,da un proiector de pomana la un amarat,niste capacele ,fa ceva util ca se manie nea Midland.cristi o'RAL scrie:nu e musai sa-ti cada, si mie imi mai agata din cand in cand... dar am ajuns la 200.000km cu ea asa
face asa de la 68.000km, deci eu zic ca e in regula. pe zeul Midland l-am cinstit inainte de MMD cu lichid nou!
daca vrei proiector si nu stii cum sa imi zici, ti le trimit pe alea 4 in linie fara nici o problema