Problema Radio-CD Mini Cooper S
Problema Radio-CD Mini Cooper S
Salutare, sunt si eu un proaspat posesor al unui Mini Cooper S si am o mica problema cu cd care cam face fite nu citeste discuri, da eroare. Spuneti-mi va rog cum se poate scoate, da jos, pentru a putea fi reparat. Va multumesc.
Re: help me
Salut si bine ai venit!
Nu citeste mp3-urile calumea sau si cd-urile audio/originale?
La mine cele audio le citeste normal, dar la mp3-uri mai face figuri, adica trebuie sa "insist" de mai multe ori pana citeste cd-ul. De obicei la cele arse cu nero are probleme, cu alte programe e ok
Nu citeste mp3-urile calumea sau si cd-urile audio/originale?
La mine cele audio le citeste normal, dar la mp3-uri mai face figuri, adica trebuie sa "insist" de mai multe ori pana citeste cd-ul. De obicei la cele arse cu nero are probleme, cu alte programe e ok

P.S. Am dori sa ne prezinti mai pe indelete bestiuta 

Salut! Ca sa iti dai jos casetofonul ai 2 variante:
1) sunt 2 bucati mici de tabla subtiri si inguste care intra pe langa player si il deblocheaza de pe pozitie... tu il tragi afara foarte usor... DAR sunt specifice de bmw.... Daca nu le ai, probabil ca orice service audio ( dealer de difuzoare ce asigura montaj
) le are!
2) te apuci si iti desfaci bordul din ambele parti: din stanga: dai jos torpedoul si placa de pe consola si din dreapta bucata de plastic de deasupra picioarelor ( cea mare de sub volan ) si din nou placa ce imbraca consola... si ai acces la player din lateral si spate!
Ambele variante se fac intr-un interval redus de timp...
Knock-yourself out!
1) sunt 2 bucati mici de tabla subtiri si inguste care intra pe langa player si il deblocheaza de pe pozitie... tu il tragi afara foarte usor... DAR sunt specifice de bmw.... Daca nu le ai, probabil ca orice service audio ( dealer de difuzoare ce asigura montaj

2) te apuci si iti desfaci bordul din ambele parti: din stanga: dai jos torpedoul si placa de pe consola si din dreapta bucata de plastic de deasupra picioarelor ( cea mare de sub volan ) si din nou placa ce imbraca consola... si ai acces la player din lateral si spate!
Ambele variante se fac intr-un interval redus de timp...

Knock-yourself out!

Cd playerul nu are si mp3, problema este cu toate cd-rile fie ele originale sau arse de mine, uneori da eroare din prima sau citeste melodia, o reda max. 1 min si apoi da iarasi eroare, scoate discul si ulterior nu mai vrea deloc sa-l citeasca.
Pfff.. nu stiu ce sa spun. Da-l jos cum a spus Radu si du-l la reparat 

O sa postez in curand si niste poze cu masinuta, dar momentan nu am. Referitor la cd player este prins cumva lateral, sus-jos sau culiseaza pe sine laterale?
sal
daca vrei iti recomand pe cineva
eu mi l-am schimbat deja
e destul de complicat de desfacut si-ti trebuie surubelnita T
daca vrei iti recomand pe cineva
eu mi l-am schimbat deja
e destul de complicat de desfacut si-ti trebuie surubelnita T
.......ghost...
Ar fi ideal daca ma poti trimite la cineva avizat, care stie cum se scoate.Cum putem sa luam legatura?
- cristi o'RAL
- Moderator
incearca si cu un cd de curatat lentila
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays