am o mica problema:(

Kemy
Viteza 6

am o mica problema:(

Mesaj de Kemy »

Buna dimineata,

De 2-3 zile am observat ca la plecare cand sunt in viraj, sau oricum nu cu volanul drept se aude ca un scartait sau un sunet(zici ca , claxoneaza :lol: :lol: :lol: ,nu chiar asa :lol: ) unii mi-au spus ca este de la lichidul de servo :?: dar eu am observat ca si in panta daca plec mai repede se aude la fel.daca este drumul drept si plec nu se aude nimic oricum as pleca :lol: :lol:
Ce poate sa fie? :?: :(

Multumesc
Audi A6 C7 quattro 2012
MINI Cooper S R53 2003----Sold
BMW 320D e46 2004----Sold
cristi o'RAL
Moderator

Re: am o mica problema:(

Mesaj de cristi o'RAL »

mi se intampla si mie cand virez pe loc... cred ca e normal sa se auda asa
stiu ca facusera astia niste sisteme mai inteligente la MINI, ca sa nu consume mult pompa de servo era cuplata doar cand virai... cel putin asa am inteles ca e la modelele mai noi... nu stiu la cele mai vechi cum e caseta
eu aud in acceleratie un sunet asemanator undeva pe la 3500-4000rpm... in acceleratie constanta la drum lung, ca si cum ar fi un avion care se pregateste de decolare :D
(s-ar putea chiar asta sa fie)
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Kemy
Viteza 6

Mesaj de Kemy »

cristi_tci scrie:mi se intampla si mie cand virez pe loc... cred ca e normal sa se auda asa
stiu ca facusera astia niste sisteme mai inteligente la MINI, ca sa nu consume mult pompa de servo era cuplata doar cand virai... cel putin asa am inteles ca e la modelele mai noi... nu stiu la cele mai vechi cum e caseta
eu aud in acceleratie un sunet asemanator undeva pe la 3500-4000rpm... in acceleratie constanta la drum lung, ca si cum ar fi un avion care se pregateste de decolare :D
(s-ar putea chiar asta sa fie)
dap asa e si eu aud la fel este asemanator cu avionul :D :lol: :lol: dar ce problema am eu se aude ff tare adik nu e normal :(
Audi A6 C7 quattro 2012
agy
Viteza 3

Mesaj de agy »

si la mine se aude...si mi sa zis tot ca de la lichidu de servo-directie bla bla...am fost cu ea la mecanic si mi-a zis ca nu e nimik...asa se aude ea...acum eu stiu....mie imi place cum face :lol:
63AGY
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Pompa de servo tinde sa se auda destul de tare la MINI. Eu mi-as face griji daca nu se mai aude zgomotul ala. Atunci ai o problema! ;)
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Stef_CT
Viteza 6

Mesaj de Stef_CT »

Ma si la mine se aude destul de tare pompa de servo...dar ce zice keny mie mi se pare ca poate sa fie cureaua de la servo...care patineaza...pt ca el zice ca se aude ca un claxon...ceea ce la mine...sic u siguranta nici le aGeagy nu se aude asha...pt ca la ea se aude ca la mine...vezi sa nu fie cureaua slabita.
CT-24-MYN
agy
Viteza 3

Mesaj de agy »

da eu m -am referit ca se aude f tare ca si cum decoleaza un avion cum a zis cristi_tci mai sus...nu ca un claxon ... :?
63AGY
Kemy
Viteza 6

Mesaj de Kemy »

nu chiar ca un claxon....ca un scartait exact ca un scartait dar sigur nu e asa de la ea e ceva (lichid...curea..) o sa ma duc sapt viitoare cu ea la service , vroiam sa vad daca cineva a mai patit asta sa stiu la ce sa ma pregatesc :lol: :lol: :lol:
Audi A6 C7 quattro 2012
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Si la mine e ca si un scartait. Din cate stiu eu, e normal :)
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Stef_CT scrie:Ma si la mine se aude destul de tare pompa de servo...dar ce zice keny mie mi se pare ca poate sa fie cureaua de la servo...care patineaza...pt ca el zice ca se aude ca un claxon...ceea ce la mine...sic u siguranta nici le aGeagy nu se aude asha...pt ca la ea se aude ca la mine...vezi sa nu fie cureaua slabita.
MINI nu are curea de servodirectie. ;)
Imagine
Scrie răspuns