De 2-3 zile am observat ca la plecare cand sunt in viraj, sau oricum nu cu volanul drept se aude ca un scartait sau un sunet(zici ca , claxoneaza

Ce poate sa fie?

Multumesc
dap asa e si eu aud la fel este asemanator cu avionulcristi_tci scrie:mi se intampla si mie cand virez pe loc... cred ca e normal sa se auda asa
stiu ca facusera astia niste sisteme mai inteligente la MINI, ca sa nu consume mult pompa de servo era cuplata doar cand virai... cel putin asa am inteles ca e la modelele mai noi... nu stiu la cele mai vechi cum e caseta
eu aud in acceleratie un sunet asemanator undeva pe la 3500-4000rpm... in acceleratie constanta la drum lung, ca si cum ar fi un avion care se pregateste de decolare![]()
(s-ar putea chiar asta sa fie)
MINI nu are curea de servodirectie.Stef_CT scrie:Ma si la mine se aude destul de tare pompa de servo...dar ce zice keny mie mi se pare ca poate sa fie cureaua de la servo...care patineaza...pt ca el zice ca se aude ca un claxon...ceea ce la mine...sic u siguranta nici le aGeagy nu se aude asha...pt ca la ea se aude ca la mine...vezi sa nu fie cureaua slabita.