Salut
Am si eu o mica problema, nu am piulita pentru antifurtul de la roti, excluzand solutia sa ma duc la Bavaria sa ma pangareasca aia p'acolo, cum as putea sa gasesc un antifurt sa se potriveasca?
Cam cate tipuri sunt la un R56? Exista posibilitatea sa se potriveasca de la o masina la alta?
Antifurt
Antifurt
Oreste
If it works don't fix it
If it works don't fix it
Re: Antifurt
Cel mai ieftin este sa iei o cheie de R56 si sa ti le procuri de unul singur, de preferat noaptea cand nu te vede nimeni.Cu ceva bani gasesti in targul Vitan tot felul de piulite cu antifurt.La prima solutie ai parte sigur de ceva adrenalina, plus ca o sa ai o amintire pe viata chiar daca te prinde sau nu.
A doua este clasica,fara urmari.Cand erai mic n-ai furat niciodata caise, cirese,etc.Eu n-o sa uit niciodata cand m-a prins vecinul in visin.

A doua este clasica,fara urmari.Cand erai mic n-ai furat niciodata caise, cirese,etc.Eu n-o sa uit niciodata cand m-a prins vecinul in visin.

Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Sau pe mine la cartofi 

Clasic,fara adrenalina,ai fi putut sa ai aventura vietii tale.oreste scrie:Rezolvat 36 lei de la MHS
Real motors need forced induction