probleme cu display-ul :(
probleme cu display-ul :(
credeti ca a racit ?
- cristi o'RAL
- Moderator
Re: probleme cu display-ul :(
arata de parca i-ai dat defragmentare...
sincer... n-am mai vazut asa ceva... probabil ca sunt de vina contactele care s-au contractat de la frig si nu mai fac bine atingere... nu-si revine nici daca incalzesti bine interiorul?

sincer... n-am mai vazut asa ceva... probabil ca sunt de vina contactele care s-au contractat de la frig si nu mai fac bine atingere... nu-si revine nici daca incalzesti bine interiorul?
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

o sa incerc
- alinabiancapop
- Moderator
cred ca ii curge nasucu....
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Din cauza temperaturii scazute.
LCD-urile au mare problema cu temperaturile scazute.Stai linistit. 

eu am patit asa la peugeot...din cauza temperaturi,...din pacate alea nu sunt led-uri...sunt ca si ecranele de la calculatoarele alea de mana ...cu cristale lichide si luminate din spate.Sincer iti zic ca la mien nu a fost rezolvare decat temporara...adica...am scos mufa din displei...am bagat-o la loc...si-a revenit...dar dupa cateva zile...a facut lafel...si face si la cald si la frig...de fapt...la frig mergea mai bien decat la cald.Problama la tine este ca trebuie sa demontezi jumatate de bord ca sa scoti mufa
sper sa nu am dreptate.

CT-24-MYN
Eu am avut probleme vara la 40+ grade o lua razna. Nu sunt facute sa reziste la temperaturi scazute/foarte mari. Dai o tura si fa caldura inauntru. Sper sa isi revina, costa o mica avere ceasul ala mare. 

~ Think MINI! ~ 

adica isi revine ?Vali Iovi scrie:Din cauza temperaturii scazute.LCD-urile au mare problema cu temperaturile scazute.Stai linistit.

(radio boost costa vreo 2500 ron)
nu
si au fost +8 grade
si au fost +8 grade