Fierbe apa
Fierbe apa
Acum cateva luni a inceput sa fiarba apa cand eram in oras, in trafic. Verdictul: termostat defect si bidon pentru apa fisurat. Le-am schimbat la reprezentanta. Ieri, surpiza: iar a inceput sa fiarba si bidonul era aproape gol
Voua vi s-a mai intamplat? Se intampla des chestia asta? Cam cat costa in Romania asa o reparatie?

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Re: Fierbe apa
Bidonul ala l-am schimbat pentru ca se fisurase chiar pe lipitura (este din doua bucati) 

Bine ar face sa nu se mai fisureze, nu de alta, dar e un bidon cam scump 

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Hmm.. inseamna ca la mine a costat mult termostatul. A trebuit sa fie schimbat
De curiozitate, stie cineva cat costa o ora de lucru in service la reprezentanta? E cam acelasi pret in toata tara sau variaza mult?

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
O ora la reprezentanta BMW de lucru este 120 de RONtudor scrie:Hmm.. inseamna ca la mine a costat mult termostatul. A trebuit sa fie schimbatDe curiozitate, stie cineva cat costa o ora de lucru in service la reprezentanta? E cam acelasi pret in toata tara sau variaza mult?

Tudor ai cumva balta sub masina ? Adica se vede ca se pierde pe undeva apa ? In vasul de expansiune ai ulei ?

~ Think MINI! ~ 

Multumesc pt info, darksun. Nu am balta din cate am observat. Marti il duc p baiat in service la revizie si o sa se uite si peste problema asta. Sunt curios ce gasesc. Acum m-am uitat, si in februarie am schimbat termostatul si bidonul pt apa. Ar trebui sa mai fie in garantie lucrarea. Astept sa vad ce si cum. Pe miercuri sau joi e gata si va spun ce si cum, inclusiv costuri!
Deocamdata nu mai face figuri pt ca am umblat cu masina doar seara si pe ploaie. Nu am mai fost in trafic dens in mijlocul zilei.
Deocamdata nu mai face figuri pt ca am umblat cu masina doar seara si pe ploaie. Nu am mai fost in trafic dens in mijlocul zilei.
Trebuie totusi sa vezi unde dispare atata apa daca se goleste vasul de expansiune. 

~ Think MINI! ~ 

M-am tot uitat in ultimele zile si nu a mai scazut nivelul apei. Am verificat uleiul si este pe minim, dar nu mai umplu pt ca marti oricum e in service. Se poate oare sa aiba vre-o legatura faptul ca uleiul este deja foarte uzat (plin de impuritati) si astfel temperatura motorului sa creasca mai mult si astfel sa aiba vre-o infleunta asupra apei? In sensul ca apa din sistem nu poate sa faca fata la o temperatura mai mare?? Dar circuitul apei este inchis si nu imi explic de ce saptamana trecuta de abea daca mai era apa in bidon