Salutare,
Sunt nou pe forum, acesta e primul meu post si vine ca rezultat al dorintei mele de a achizitiona un mini diesel an minim 2007. Ce sfaturi puteti sa imi dati, care sunt problemele cu aceasta motorizare, la ce anume sa fiu atent?
Orice sfat e binevenit.
Multumesc.
Sfaturi achizitionare Mini Diesel
Re: Sfaturi achizitionare Mini Diesel
La modul general -daca este diesel:bruce scrie:Salutare,
Sunt nou pe forum, acesta e primul meu post si vine ca rezultat al dorintei mele de a achizitiona un mini diesel an minim 2007. Ce sfaturi puteti sa imi dati, care sunt problemele cu aceasta motorizare, la ce anume sa fiu atent?
Orice sfat e binevenit.
Multumesc.
-Verifica busonul vasului de expansiune sa nu aibe urme de ulei-daca are-nu cumpara
-Verifica daca motorul la cald cu busonul de umplere ulei demontat la relanti face gaze urat mirositoare(miros de esapament)-daca face -NU cumpara
-Vezi daca sunt urme de pierderi de ulei pe la racordurile de la intercooler-daca are inseamna ca turbina e pe sfarsite, baga ulei in admisie
-Daca scoate fum negru la accelerari puternice, turbina este pe duca
-Verifica ambreiajul, daca are un zgomot care se modifica atunci cand apesi pe pedala de ambreiaj(stand pe loc)ambreiajul este pe duca-
-Daca se aude un fluierat in acceleratie, turbina este pe moarte
-Daca nu te pricepi,ia cu tine unul care se pricepe cu ADEVARAT,mai exact sa fie lautar "notist" nu "urechist".
De obicei motoarele de la PSA dupa 200.000km sunt destul de uzate(sunt facute cu componente ieftine de calitate medie), mai ales daca masina a facut multi km in oras.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Re: Sfaturi achizitionare Mini Diesel
Multumesc mult de sfaturi. Ma pricep si eu un pic la masini si stiu in general la ce sa ma uit. O sa urmez indicatiile tale adrian. In particular la Mini CooperD cam care sunt hibele lui?
Cheers.
Cheers.