Dupa vreo doua saptamani de cautari pe online in tara si mai putin pe afara , am ajuns la bijuteria de am achizitionat-o intr-un final.
Vorbim de un One D 1.4 nascut prin septembrie `04, alergata vreo` 140mii , panoramic, clima, xenon , incalzire in scaune, harman kardon, senzori parcare, pilot, comenzi volan etc.
Masina se prezinta zic eu foarte bine, nu bate nu troncane, cu rotile echilibrate nu trage

La vreo ora de cand am plecat de la om, mi s-a aprins senzorul de presiune si esc-ul .... am fost prieteni buni pana azi dimineata. Cand de-odata s-au hotarat sa dispara, aia e, nu poate decat sa ma bucure

Masina necesita o spalare sanatoasa la interior, este foarte foarte murdara tapiteria, si ceva "finisaje" la exterior plus parbrizul de schimbat. A fugit o dunga din coltul dreapta jos.
In rest , nu prea am de ce sa ma plang. Consuma cum ma asteptam, trage mult mai bine decat ma asteptam, sta pe asfalt incredibil de bine, si e o placere sa o conduci. Bine astea voi deja le stiti, pt mine e nou. Trecand de la o honda civic cu suspensii ma asteptam pe cat e de micuta si de compacta sa fie foarte rigida, dar e foarte confortabila as zice
Urmeaza o revizie completa, si o cosmetizare caci e nevoie.
Pe langa cosmetizarea necesara , ca si planuri in linii mari masina va primi niste jante pe 16, 8j cu gume 185/45(cred), suspensii sport sau perne de aer, vedem ce gasim mai repede sau pe ce mi se pune pata mai repede

Oricum prioritar e inmatricularea, care din pacate s-ar putea sa ma duca la vre`o mie si ceva caci e euro3

Eh cam asa arata in austria cand am plecat:

si cam asa arata azi dimineata:

va voi prezenta si interiorul cand va fi curat

Ca si intrebari, mai mult catre colegii Constanteni, avem ceva oameni foarte priceputi pe mini? eu am un mecanic bun, dar as prefera sa o vada si un om care le cunoaste destul de bine.
O interfata de diagnoza? sa imi iau de pe ebay? sau stiti ceva preturi bune pe ro? inpa/gt1 nu am gasit decat pe la vreo 2mil, in schimb pe ebay sunt si sub 20euro. Difera?
Orice sfat, este mai mult decat binevenit, este o masina noua pt mine, ca si motorizare/combustibil/sisteme etc. (civicul era `94 deci mai putine dotari/tehnologie)
O zi buna
Ciprian!