Vreau sa cumpar un mini cooper
Vreau sa cumpar un mini cooper
Buna ziua,
dupa cum spune si topicul caut sa cumpar un mini cooper , neaparat cutie automata, clima si xenon.
Bugetul meu este in jur de 5000 euro.
Tot cautand pe internet am gasit o masina la Brasov
http://olx.ro/oferta...html#ea8f82de8f
Daca se poate as dori sa aflu ce anume trebuie sa verific la aceasta masina, nu ma astept sa fie noua nu sunt absurd dar nici nu as vrea sa dau banii pe o masina care sa stea mai mult prin service
Sau daca cineva stie pe undeva una de vanzare astept detalii
Va multumesc si astept parerile Dvs
This post has been edited by andrei815: Today, 10:17
dupa cum spune si topicul caut sa cumpar un mini cooper , neaparat cutie automata, clima si xenon.
Bugetul meu este in jur de 5000 euro.
Tot cautand pe internet am gasit o masina la Brasov
http://olx.ro/oferta...html#ea8f82de8f
Daca se poate as dori sa aflu ce anume trebuie sa verific la aceasta masina, nu ma astept sa fie noua nu sunt absurd dar nici nu as vrea sa dau banii pe o masina care sa stea mai mult prin service
Sau daca cineva stie pe undeva una de vanzare astept detalii
Va multumesc si astept parerile Dvs
This post has been edited by andrei815: Today, 10:17
Re: Vreau sa cumpar un mini cooper
Linkul tau nu merge,probabil ca masina este asta:
http://olx.ro/oferta/mini-cooper-cutie- ... 0b62333b59.
Masina este achizitionata in 2010 si nu a fost platita taxa, deci vanzatorul nu are talon pe numele lui, masina este pe numele fostului proprietar, sau a 2 sau 3 proprietari anteriori.Aici discuta cu vanzatorul, el nu este de fapt proprietar in acte , doar a platit-o si din cauza taxei a lasat-o pe numele fostului.In rest , ai grije la cutia de viteze,automatele din seria R50 au avut ceva probleme,eventual discuta cu user Susala_lucian, el are o automata achizitionata de curand.
http://olx.ro/oferta/mini-cooper-cutie- ... 0b62333b59.
Masina este achizitionata in 2010 si nu a fost platita taxa, deci vanzatorul nu are talon pe numele lui, masina este pe numele fostului proprietar, sau a 2 sau 3 proprietari anteriori.Aici discuta cu vanzatorul, el nu este de fapt proprietar in acte , doar a platit-o si din cauza taxei a lasat-o pe numele fostului.In rest , ai grije la cutia de viteze,automatele din seria R50 au avut ceva probleme,eventual discuta cu user Susala_lucian, el are o automata achizitionata de curand.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Iti multumesc pentru sfaturi.
Am vb cu omu la telefon si mi a spus ca masina este pe numele lui.
Acum pana nu vad cu ochii mei n am de unde sa stiu
In general ma intereseaza daca este o masina buna de oras mai
Exact pentru bucuresti. Cam care este consumul real mers in trafic
Am vb cu omu la telefon si mi a spus ca masina este pe numele lui.
Acum pana nu vad cu ochii mei n am de unde sa stiu
Exact pentru bucuresti. Cam care este consumul real mers in trafic
[quote="andrei815"
Exact pentru bucuresti. Cam care este consumul real mers in trafic[/quote]
Ai intrat in zona "gri"
Daca intrebai ce simti cand mergi cu ea ,daca merita sa-ti dai ultimul ban pe ceva piese sau accesorii,primeai un raspuns echivalent cu "du-te imediat si cumpar-o"
Daca ai intrebat de consum ai inceput cu minusurile.
Exact pentru bucuresti. Cam care este consumul real mers in trafic[/quote]
Ai intrat in zona "gri"
Daca intrebai ce simti cand mergi cu ea ,daca merita sa-ti dai ultimul ban pe ceva piese sau accesorii,primeai un raspuns echivalent cu "du-te imediat si cumpar-o"
Daca ai intrebat de consum ai inceput cu minusurile.
ScuZe , n am stiut
)))
Ideea este urmatoarea, prietena mea are un clio initiale din 2002 1,6 automat 110hp , masina foarte buna dupa parerea mea cu un consum decent de 8,9.
Vrea sa o vanda ca s-a plictisit de ea si s-a hotarat la mini...
Astazi am facut un test drive cu un mini one 2009 manual, consumu mediu super bun 7,8 dar sincer imi
Pare mult mai puturoasa decat clio respectiv.
Si am zis nu luam one cautam un cooper ca are cai mai multi.
Acum eu nu ma astept sa consume 5 ca nu sunt absurd dar din ce am citit pe net deja m-am speriat : consum de 13 14 in oras
Pe mine ma intereseaza daca e o masina buna de bucuresti ...
Nu o iau pentru mine

Ideea este urmatoarea, prietena mea are un clio initiale din 2002 1,6 automat 110hp , masina foarte buna dupa parerea mea cu un consum decent de 8,9.
Vrea sa o vanda ca s-a plictisit de ea si s-a hotarat la mini...
Astazi am facut un test drive cu un mini one 2009 manual, consumu mediu super bun 7,8 dar sincer imi
Pare mult mai puturoasa decat clio respectiv.
Si am zis nu luam one cautam un cooper ca are cai mai multi.
Acum eu nu ma astept sa consume 5 ca nu sunt absurd dar din ce am citit pe net deja m-am speriat : consum de 13 14 in oras
Pe mine ma intereseaza daca e o masina buna de bucuresti ...
Nu o iau pentru mine
Normal ca este mai puturoasa, doar 94 HP si norma de poluare Euro 5,fata de Clio cu 110HP si norma Euro 3 sau Euro 4.
Diferenta de consum de la un Cooper din 2003 automat si Clio al tau este data de cutia de viteze nasoala de la Cooper, cutie automata tip CVT(continuously variable transmission)care la vremea la care a fost fabricata nu era cea mai grozava cutie de viteze dar se preta la turatii mari ale motorului.Plus ca are pierderi de putere in jur de 12-15%(la 100 de cai 12-15 se pierd in cutie).
Greutatea si cuplul motor sunt tot pe-acolo.Ca idee , un Cooper automat din 2003 nu este neaparat cea mai fericita alegere,dar oricum fata de cat de anonim si nesarat este Clio ala,

Diferenta de consum de la un Cooper din 2003 automat si Clio al tau este data de cutia de viteze nasoala de la Cooper, cutie automata tip CVT(continuously variable transmission)care la vremea la care a fost fabricata nu era cea mai grozava cutie de viteze dar se preta la turatii mari ale motorului.Plus ca are pierderi de putere in jur de 12-15%(la 100 de cai 12-15 se pierd in cutie).
Greutatea si cuplul motor sunt tot pe-acolo.Ca idee , un Cooper automat din 2003 nu este neaparat cea mai fericita alegere,dar oricum fata de cat de anonim si nesarat este Clio ala,

dar eu nu am sustinut ca clio ar fi o masina dupa care sa intorci capu. am facut doar o comparatie legata de performante si consum.
si mie imi place mini-ul fara discutie ca aspect etc...
deci in concluzie nu prea ma sfatuiesti sa iau acel mini daca v-a fi folosit 95% din timp in traficu din Bucuresti
si mie imi place mini-ul fara discutie ca aspect etc...
deci in concluzie nu prea ma sfatuiesti sa iau acel mini daca v-a fi folosit 95% din timp in traficu din Bucuresti
NU.
-
- Viteza 4
Daca mergi in Buc sub 13-14 eu zic ca nu o sa ai consum! Soția mea merge in Slatina si are 12,5 !
Așa ca......
Așa ca......
21 BBN
Bai fratilor, va tot vad cu consumuri din astea astronomice. Eu la cooper s din 2004 am consum (90% oras) - 10.5 si nu merg ca o bunicuta deloc.
Un alt aspect de luat in considerare daca va fi condus de o domnisoara, este directia foarte greoaie. Ea e perfecta pentru manevre rapide la viteze medii, dar la parcari trebuie sa tragi putin de volan.
De asemenea, portbagajul este minuscul.
Dar cum bine puncta si Adrian, MINI este o marca pe care o cumperi cu sufletul, nu cu creierul
Un alt aspect de luat in considerare daca va fi condus de o domnisoara, este directia foarte greoaie. Ea e perfecta pentru manevre rapide la viteze medii, dar la parcari trebuie sa tragi putin de volan.
De asemenea, portbagajul este minuscul.
Dar cum bine puncta si Adrian, MINI este o marca pe care o cumperi cu sufletul, nu cu creierul

EX MINI Cooper S R53 - 2004
Actual Mazda 3 Skyactive X 2.0 NA | Husqvarna Svartpilen
Actual Mazda 3 Skyactive X 2.0 NA | Husqvarna Svartpilen