Probleme cu rozatoarele

allyn
Membru nou

Probleme cu rozatoarele

Mesaj de allyn »

Salut! Am si eu o problema cu al meu Mini! In urma invaziei de sobolani din ultima vreme si scumpa mea masinuta a fost atacata :roll: ! A fost roasa instalatia electrica! turometru mort, vitezometru nu indica viteza, aprinsi martori de abs, frana de mana, de presiune pneuri si indicatoru de temperatura sta la maxim :( :( ! Intrebarea e cat costa instalatia electrica pt un cooper R50 si daca trebuie inlocuita toata sau se poate schimpa partial(doar partile rontaite) Va multumesc pt sfaturi!
adrian
Veteran

Re: Probleme cu rozatoarele

Mesaj de adrian »

allyn scrie:Salut! Am si eu o problema cu al meu Mini! In urma invaziei de sobolani din ultima vreme si scumpa mea masinuta a fost atacata :roll: ! A fost roasa instalatia electrica! turometru mort, vitezometru nu indica viteza, aprinsi martori de abs, frana de mana, de presiune pneuri si indicatoru de temperatura sta la maxim :( :( ! Intrebarea e cat costa instalatia electrica pt un cooper R50 si daca trebuie inlocuita toata sau se poate schimpa partial(doar partile rontaite) Va multumesc pt sfaturi!
In nici un caz nu merita sa inlocuiesti instalatia electrica , asta din cauza costurilor mari de piesa si manopera,de obicei nu vine doar o portiune din instalatie, vine intreg pomul.Deci cel mai bine sa mergi la un service, sa demonteze panourile interioare de la bord,sa caute locul unde a fost roasa.Cel mai usor este sa cauti locul unde s-au adunat firimiturile de la masa rozatoarelor, acolo vei gasi defectul.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
allyn
Membru nou

Mesaj de allyn »

Multumesc de sfaturi! Problema e, ca unde locuiesc eu service'urile lasa de dorit (Petrosani) :roll: Oricum masinuta se afla sub tratament puternic cu otrava! Muuulta otrava :evil: :evil:
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

iti trebuie un electrician (nu neaparat auto), nu e chiar asa complicat sa pui la loc niste fire sau sa le schimbi pe o bucata, trebuiesc doar identificate
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Scrie răspuns