Cautarea a inceput pe la inceputul lui septembrie, iar primul contact cu universul MINI l-am avut cu LUC. Multam, @Luce, pentru toate informatiile pe care mi le-ai oferit atunci si sper sa revii cat de curand in randul posesorilor de MINI, asa cum ti-ai propus. Also, ce se vede in ultima poza e din vina ta !

Finalul... Intr-o zi cu soare, am gasit un anunt "dubios": MINI din 2002, cu 64.000 km ! Am zis, ia uite, alt caz de "masina bunicutei din Germania", dar, cand sa inchid anuntul, am observat pe masina un sticker cu MMD. Si atunci mi s-a aprins beculetul si am intrebat lumea daca are ceva informatii. @cristi o'RAL mi-a spus care e treaba cu masina, asa ca a doua zi dimineata eram la vizionare, la pranz deja facusem actele

Upgrade-uri, ca sa zic asa:
- subwoofer cu amplificator Blaupunkt, de stau cu frica la semafor ca imi sare portbagajul

- interfata Dension - vazut la @Spook, placut, discutat cu el, achizitionat - rezultatul, un deliciu. Scumput, am facut o aroganta, ca sa zic asa, dar merita.
- folie 15% - decat ochelari de soare pentru junior, parca mai bine folie, desi nu eram fan cand am mai tot vazut la vizionari (poate si pentru ca majoritatea aveau folie 5%).
Schimbat so far:
- filtru aer + operatiune de igienizare a instalatiei de AC.
- opritoare portiere: erau duse la amandoua, inca mai am vanatai la glezne

De schimbat in viitorul apropiat:
- discuri/placute de frana
De verificat:
- calc ambreiajul, iar cand ridic piciorul se aude un clonc ( de fapt, vreo doua clonc-uri).
Cam asta e, ca v-am plictisit destul, va las cu restul de poze.