Salut,
Am o problema cu sprituitorul din spate de la luneta,mai exact nu ajunge presiune acolo, am scos capacelul de guma,exista apa acolo(daca deschid haionul picura putin pe luneta) dar nu sprituie deloc.
Sprituitor luneta spate
Sprituitor luneta spate
--------------------------------
TM 01 TZL -> Mini One R50
Re: Sprituitor luneta spate
Daca nu stropeste pe spate, verifica siguranta F11, valoare 5A
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
- cristi o'RAL
- Moderator
e ruginita partea metalica care trece din motorul stergatorului catre lamela, si e infundata.
daca ai timp si pricepere, demontezi tot motorul de la stergator, il desfaci si cureti teava prin care trebuie sa ajunga apa in duza din plastic.
ai mare grija sa nu pierzi garnitura (o-ring) din cauciuc din plasticul care se clipseaza in stutzul metalic, si ai grija sa nu rupi cele 3 picioruse de plastic care se infig in acel stutz.
daca ai timp si pricepere, demontezi tot motorul de la stergator, il desfaci si cureti teava prin care trebuie sa ajunga apa in duza din plastic.
ai mare grija sa nu pierzi garnitura (o-ring) din cauciuc din plasticul care se clipseaza in stutzul metalic, si ai grija sa nu rupi cele 3 picioruse de plastic care se infig in acel stutz.
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Stii tu ceva de tot spui sa ai grija sa nu "rupi" ceva!!!

Real motors need forced induction
THX guys!
urmeaza sa mesteresc 

--------------------------------
La mine acel orificiu, care este facut in mijlocul axului/surubului, e plin de rugina. L-am curatat cu grija de doua ori (fara sa-l demontez), l-am gresat, dar tot se infunda cu particule de rugina. Am renuntat sa mai folosesc stergatorul spate. Il folosesc doar cand ploua si luneta e oricum uda.
In rest, cand am geamurile murdare, spal toata masina
In rest, cand am geamurile murdare, spal toata masina