alinabiancapop scrie:Buna
Uite aici s-a mai discutat acest subiect
http://www.mymini.ro/viewtopic.php?f=39&t=63&start=0. Ca orice masina pot exista aceste proble si pot sa nu existe, diferenta intre noi si alte forumuri este ca aici le gasesti centralizate si in alta parte nu.
Recomandarea mea este sa iti iei din Germania eu de acolo mi-am luat-o. Eu sunt din Cluj si daca vrei ne putem vedea si te ajut sa iti aduci. Cele de aici de pe autovit pot fi cu km dati inapoi (cum e a lui darksun vanduta unuia ce a pus-o la vanzare si i-a dat km mult bine inapoi), plus ca din Bucuresti pot sa iti zica ceu de acolo cum se umbla si ce drumuri au.....
Mai este un S albastru in Cj al unei cunostinte ce il tine in garaj si nu umbla cu el ca locuieste in alta tara si vroia sa il vanda. Daca te intereseaza spune-mi.
Merci de link Alina..Bune sfaturi acolo.
Ti-am vazut masina pe Avram Iancu ... frumoasa rau
Citesc de ceva vreme discutiile de pe forum si am inteles ca pompa servo e o problema destul de des intalnita la Mini si costisitoare...asta m-a facut sa postez intrebarile de mai sus

Am mai citit ca plasticul din interior incepe sa bata destul de repede (ma refer la nr de km) si destul de tare....Asa sa fie?
Nu putem face o regula in a nu mai cumpara masini din Ro... cunosc persoana care si-a luat masina de noua si in 6 ani a facut 65000 km ...

deci era intr-o stare ok, f buna pt un cumparator de masina SH.
La Germania ma gandeam si eu, insa nu stiu cum sa fac sa ajung pana acolo ... nu prea am tp...Si nici nu vreau sa mi-o aduca cineva, pt ca vreau sa o vad, sa o "probez" inainte
Nu vreau sa ies mai mult de 12.000 "cu ea acasa"....pt ca oricum apoi voi mai baga ceva bani sa o fac mai "frumoasa". O sa vad, oricum cand ma hotarasc te anunt si poate omul care ti-a gasit-o tie, imi gaseste si mie una

..pana atunci ma mai bucur de sunetul turbinei de pe dieselul din prezent
Referitor la Minul S albastru... stiu ca propriatara farmaciei veterinare din Pta Mihai Viteazu (zona cu statiile de autobuz) avea unu'... Daca de acela e vorba, nu imi place culoarea. Imi place albastru deschis, insa bleomarin nu.
Si in concluzie... ca tot ziceai tu de cum se circula in Bucuresti, de drumurile de acolo... tocmai de aceea ziceam ca nu as opta pt o masina de acolo...stau cam 3 luni pe an in Bucuresti, exceptand weekendurile..m-am convins de Capitala

2 x VW Beetle. Looking for a MINI Countryman S