Oglinzi incalzite

elend
Membru nou

Oglinzi incalzite

Mesaj de elend »

Am o mica problema cu One-ul meu. Cand merg pe ploaie, imediat se acumuleaza picaturi pe suprafata oglinzilor laterale, de nu se mai vede nimic.
Am incercat cu solutii "anti-ploaie" dar degeaba.

Aveti cumva idee daca se poate monta un soi de kit de incalzire a oglinzilor laterale?
Mini-ul meu este pre '06 (, si are oglinzile doar actionate electric, fara sa fie incalzite.

Din experienta voastra, credeti ca problema s-ar rezolva daca oglinzile ar fi incalzite?
catalinord
Viteza 3

Re: Oglinzi incalzite

Mesaj de catalinord »

Da oglinzile incazlite sigur te rezolva, dar nu ar trebui geamul propriu-zis sa fie mai bata inauntru decat carcasa oglinzi ? ca atunci pe timp de ploaie ar trebui sa ai uda oglinda si lucrul asta nu ar trebui sa iti provoace atat de mult disconfort. Ma rog, ce pot sa iti spun sigur ca oglinziile incalzite te rezolva, iti usuca oglinda atat timp cat ploaia e una normala, si mergi cu ceva viteza, pentru ca daca esti in bucuresti si mergi bara la bara si ploua torential incalzirea nu mai face fata, in cazul asta e inutila.
BELIEVE . . .
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

E cam dificil sa pui oglinzi pentru ca trebuie sa schimbi toata oglinda. Trebuie decat sa comanzi la BMW oglinzi incalzite dar ustura la pretz si nu cred ca merita investitia pt cat confort primesti.
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Si nu uita ca trebuie si instalatia electrica daca nu are precablare.
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Vali Iovi scrie:Si nu uita ca trebuie si instalatia electrica daca nu are precablare.
Da si aia. Idee este ca sunt incalzite mereu, adica nu ai buton de on/off.
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Scrie răspuns