Cum pot lega ipod-ul/iphone-ul la MINI?
Cum pot lega ipod-ul/iphone-ul la MINI?
Va cer un sfat: cum pot lega ipod-ul/iphone-ul la un Cooper R56? As dori insa o solutie diferita de FM-transmitter ... 

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Re: Cum pot lega ipod-ul/iphone-ul la MINI?
Multumesc, insa ma gandeam daca nu se poate mai ieftin? 

SAU ... la R56 ar trebui sa ai o mufa jack de 3,5mm (acolo unde am indicat in poza
) dar prin mufa asta nu vei putea sa schimbi melodia de la volan si nu ti se va incarca iPod-ul de la masina

Multumesc pentru sfat, insa nu are asa ceva 

Poate e mai putin costisitor sa iti montezi o mufa de genu daca crezi ca te ajuta
- cristi o'RAL
- Moderator
adica de fapt intra ipod-ul pe AUX
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

OK multumesc. Asadar, sa montez o mufa AX si gata, sau? 

Pai depinde de tine cum vrei sa utilizezi Ipod-ul si de cati bani vrei sa investesti, la o mufa AUX trebuie sa schimbi melodia din Ipod (ceea ce e aiurea in timp ce conduci masina) si ti se va termina bateria dupa 3-4 ore sau cat te tine ipod-ul.
Cu siguranta intra in discutie si calitatea sunetului, deci daca ai ureche fina ai sa simti diferenta.
Eu care am mufa AUX am ascultat de vreo 10 ori de pe ipod in rest e muuult mai usor sa iti faci 4 cd-uri mp3 si asculti de pe alea.
Cu siguranta intra in discutie si calitatea sunetului, deci daca ai ureche fina ai sa simti diferenta.
Eu care am mufa AUX am ascultat de vreo 10 ori de pe ipod in rest e muuult mai usor sa iti faci 4 cd-uri mp3 si asculti de pe alea.
Ideea e ca ar trebui doar pentru oras mai mult. Cred ca in definitiv va fi o mufa AUX si gata
Multumesc pentru sfaturi