Nu mai coboara geamurile...
Nu mai coboara geamurile...
... deloc. Intai am avut problema cu cel din dreapta, acum "boala" a ajuns si la celalalt.
Am incercat sa dau cativa pumni in usa, deasupra difuzorului, in timp ce apasam pe butonul de coborare a geamului, asa cum mi-a recomandat darksun, insa nimic.
A mai patit cineva asta? Daca da, cum ati rezolvat problema?
Am incercat sa dau cativa pumni in usa, deasupra difuzorului, in timp ce apasam pe butonul de coborare a geamului, asa cum mi-a recomandat darksun, insa nimic.
A mai patit cineva asta? Daca da, cum ati rezolvat problema?
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Re: Nu mai coboara geamurile...
Incearca sa dai exact in mementul cand apesi pe buton. M-as mira sa nu mearga si sa se duca ambele motorase in acelasi timp. 

~ Think MINI! ~ 

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
am cautat pe forumuri si peste tot scrie despre chestia cu lovitul usii in jurul boxelor pentru inalte/de sus. unii spun ca mai bine trebuie dat jos panoul de la usa si apoi lovit 

stef sper ca ai dat cu putere. Adica cu toate forta, nu in joaca... 

~ Think MINI! ~ 

Ok, am verificat sigurantele, am dat pumni cat am putut si nimic. In continuare nu se coboara nici un geam. Partea buna e ca MHS va deschide service BMW chiar in Craiova intr-o saptamana din cate stiu, asa ca e o ocazie sa vedem ce stiu sa faca.
Va tin la curent, multumesc mult pentru sfaturi
Va tin la curent, multumesc mult pentru sfaturi

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
problema asta am avuto si eu chiar singura si inca o am pana imi vine comanda la macara...geamu soferului:))doamne ajuta ca sa blocat sus si nu jos ...acum astept sa mi ajunga..iar la geamu pasagerului imi agata si lasa cateva dungi nimik deranjant inca... au o problema in general la macara masinile d la bavaria..si mai rau e ca nu prea se repara..se schimba
63AGY
Pai ai vazut pe cineva care sa repare macarale ? Sunt faorte prost facute si pana si clasa M de la BMW are aceasi problema. Motorase foarte mici si de fiabilitate slaba. Eu am avut noroc ca mai dadeam un pumn in usa si isi revenea, lui Stef i-a murit subit. 

~ Think MINI! ~