eu conduc doar neeconomic

conduce ecologicalinabiancapop scrie:e recomandata o vizita la service dc persista sunetul dar dc tu pleci "instant", cum ai zis, dimineata cu motorul rece nu te mira ca vei avea diverse probleme.....
la Leon 1.9 TDI 110 CP, dupa 25.000 km i-am pus 600- 700 ml. Umblu ff mult in oras, insa ii dau talpa si in oras si afara.darksun scrie:Orice motor care il turezi bine o sa manance ulei pentru ca se incalzeste si arde din ulei. Un exemplu concludent sunt motoarele diesel VAG. O skoda 1.9 TDI 105 cai papa 1litru+ la 5000km.
Daca este One sau Cooper, trebuie sa faci un test de compresie sa vezi daca exista uzura la segmenti, cilindri, etc.Daca compresia este buna atunci scapi doar cu etanserile de la ghidul supapelor.oreste scrie:salut, de curand mi-am achizitionat un R56 65000km, am fost cu el la Bavaria pentru o inspectie generala si mi-au zis k ar mai trebui completat 1l de ulei, dar nu am facut acest lucru, iar dupa 6000 km parcursi, in curbe stranse imi aparea in bord mesaj de atentionare "presure oil is too low".Nu am mers sportiv si nici subturat, pot spune un mers normal. Am fost cu masina in service si mai aveam 0.5l de ulei . In service mi-au recomandat sa folosec ulei 5w 30 produs de BMW.
Din ce motive ar consuma totusi atat de mult ulei ???