BRG si Union Jack

Scrie răspuns
adrian
Veteran

Re: BRG si Union Jack

Mesaj de adrian »

Susala_lucian scrie:Te pregatesti de MMD? :roll:
Mai exact eu si Cristi "va pregatim" de MMD 2014.
Nu, fac odata pe an revizia la masina la mine la garaj,tacam complet,pipaiala pe dedesubt, uleiuri, suspensii.Anul asta coincide si cu montatul de injectoare marite si resoftare, maine merg la Sibiu,dar miercuri facem injectia cu adrenalina in admisie, ridicat limita de turatie la 7400RPM si cativa biti schimbati in software.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Stiu! Poate iti iei "scule" la tine sa umbli si pe la ale noastre! :lol: .....la mașini ma refer! Nu la altceva! :lol:
Un soft ceva....nu stiu! Plătim!
21 BBN
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Susala_lucian scrie:Stiu! Poate iti iei "scule" la tine sa umbli si pe la ale noastre! :lol: .....la mașini ma refer! Nu la altceva! :lol:
Un soft ceva....nu stiu! Plătim!
De platit, ce sa zic ,nu am cerut bani la nimeni, nici lui MCS,BIMMERAUU,Bw86wdn,Luce.
M-am gandit la vorba aia desteapta,
"Da-i omului un peste si va avea de mancare o zi. Invata-l cum sa pescuiasca si va avea de mancare toata viata."(desigur finalul ar putea sa sune si asa"Invata-l sa pescuiasca si o sa minta toata viata",sau "Invata-l sa pescuiasca si sigur divorteaza")

si daca vrei sa te incerci pe masina ta ,iti fac lista cu softuri necesare, interfete,iti pun la dispozitie baza mea de date si daca stii ceva despre motoare(adica ceva mai mult vreau sa zic)sunt dispus sa te ajut sa faci primii pasi.(investitia initiala cam 1000Euro)
BTW-imi raman 2 injectoare,daca mai gasesti 2 te-ai scos, cele 2 ale mele sunt gratis.
Codul de Bosch pentru injectoare este asta:
0280155991
Nu incerca in Europa sa le cumperi ca nu cred sa le gasesti,sunt dedicate Lincoln(set de 6 bc.) si Ford Mustang(set de 8 bc.).

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Montat astazi injectoarele marite,astea sunt testele de banc dupa resoftare(modificat avans, injectors scalling, throttle,timpi de injectie in turatii joase, etc.)
https://www.youtube.com/watch?v=r8JvNQ9XKa4
https://www.youtube.com/watch?v=Z4Q0W4TauNI

Testul de drum dupa ce se usuca vopseaua de pe jante, adica peste 2 ore.

Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Super.....se aude bestial !
21 BBN
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

sa vedem in sarcina cum urca acul ala peste 5000 :)
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Pai am facut proba ,nu este foarte reusita filmarea, din interior nu prea am cum sa filmez turometrul cu sculele mele,din exterior lucrat cu gopro.Concluzie dupa primul test:
Pozitive:
1.Motorul practic la relanti nu se mai aude, suna de vis, un zgomot abia perceptibil, din interior trebuie sa te uiti la turometru ca sa stii daca motorul merge sau este oprit.
2.Evident trage mult mai bine, urca mai bine in turatie, exista un castig de putere si cuplu dar greu de apreciat.
3.Nu exista erori pe calculatorul motorului,temperatura motor si gaze evacuare sunt absolut normale.
4.Modificat ;limitatorul de turatie la 7200RPM si bine am facut,cu viteza aIIa sare de 100kmh.
4.Estimez undeva la 140-142CP.
Negative:
1. Asteptam sa se intample ceva mai mult in zona 2500-4000RPM, dar nu vad decat o usoara crestere de putere in zona asta.
Deci mai trebuie lucrat la soft, mai exact la harta sondei Lambda, care acum este neatinsa,dar nu vreau sa o fac "babeste"trebuie sa studiez putin.
Aici lucrarile de cosmetizare de astazi, 1. vopsit jante 4 straturi vopsea,culoare facuta pe calculator, si doaua straturi de lac,rezultat OK.2.Lustruire caroserie cu pasta medie, fina si antiholograma.3.Curatit tapiterie scaune cu "tornador"adica injectat detergent pulverizat la 7 atmosfere pe stofa si aspirat apoi tot cu scula respectiva, rezultat f. bun.
Poza cu catalizatorul arata unde i-am infipt sonda care citeste AFR-ul.
IMG_0108.JPG
IMG_0113.JPG
IMG_0115.JPG
IMG_0116.JPG
IMG_0117.JPG
Aici filmuletele cu testul,unul din interior cu Smailo,exterior cu Gopro.
https://www.youtube.com/watch?v=OTFEuIgImCA
https://www.youtube.com/watch?v=S7OhCgeE6aM

cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

interesant... ti-a iesit si filmarea de pe geam, se vedea ca erai "timid" cu mana stanga :))
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

ffffff tare
.......ghost...
Luce
Viteza 6

Mesaj de Luce »

Ce sa mai zic Adi.. Ecelent! :D