Acelasi motor 2 aprilie 2002, mi-a iesit euro3.
Mai pot face ceva?
PROBLEMA! HAZ DE NECAZ! EURO 3 SAU EURO 4?!
Re: PROBLEMA! HAZ DE NECAZ! EURO 3 SAU EURO 4?!
A mea e fabricata in februarie 2002, este un Cooper Euro 4.
Si la mine s-au codit la RAR in Bucuresti pana si-au dat ei acordul ca e Euro 4. S-au uitat inclusiv la etichetele de pe cablajele de la motor si sub bancheta spate. Sub bancheta spate (pe verso sezut, practic) este trecuta data in care masina a parasit fabrica (zic ei, nu stiu daca e poveste sau adevarat).
Am avut ceva emotii, eu fiind convins de la inceput ca e Euro 4. Cand am vazut ca astia isi pun intrebari daca nu cumva e Euro 3...
Si la mine s-au codit la RAR in Bucuresti pana si-au dat ei acordul ca e Euro 4. S-au uitat inclusiv la etichetele de pe cablajele de la motor si sub bancheta spate. Sub bancheta spate (pe verso sezut, practic) este trecuta data in care masina a parasit fabrica (zic ei, nu stiu daca e poveste sau adevarat).
Am avut ceva emotii, eu fiind convins de la inceput ca e Euro 4. Cand am vazut ca astia isi pun intrebari daca nu cumva e Euro 3...

dupa 3 saptamani mi-au dat cartea spun ca au cerut clarificari in Germania...
Anyway nu prea inteleg cum acelasi motor in RO iese cand Euro3 cand Euro4
Anyway nu prea inteleg cum acelasi motor in RO iese cand Euro3 cand Euro4
Acest "fenomen" nu este de acum in Romania de a scadea norma de poluare de la E4 la E3, de la E3 la E2..... este o practica des intalnita pe motive de "uzura", "taxe" etc... desi mai "desteptul" RAR ar trebui sa fie la curent cu acest lucru, se pare ca persoana ce doreste inmatricularea trebuie sa "obtina" acest certificat de conformitate -> ceind o birocratie inutila!
cretinatati si cretini se gasesc pe toate drumurile in Romania, ce e prost e ca se si raspandesc ..... si nu numai in domaniul auto ... mai peste tot din pacate...
cretinatati si cretini se gasesc pe toate drumurile in Romania, ce e prost e ca se si raspandesc ..... si nu numai in domaniul auto ... mai peste tot din pacate...
Drive safe and keep the wheels down