Modificare Cablu K DCAN / Punte pinii 7-8 / Obd

Marius22
Viteza 1

Re: Unde se pune puntea corect ?

Mesaj de Marius22 »

Era schimbata
Fişiere ataşate
image.jpg
MiniRC31
Viteza 6

Re: Unde se pune puntea corect ?

Mesaj de MiniRC31 »

Marius22 scrie:Era schimbata
La mine NU si tot "ma intalneam cu erori"(desi "urmasem" pas cu pas instructiunile date), mai bine sa verifici decat sa loop-ezi :D

nu iti ramane acum decat sa faci acel By-pas si este in regula.

Un singur lucru: multa antentie "la ce vrei sa faci" mai ales pe partea de scriere al BC-ului.

ti-as sugera sa schimbi numele acestui threat in unul sugestiv pt viitorele "intrebari" pt acet caz.
Ultima oară modificat Vin Apr 07, 2017 8:52 pm de către MiniRC31, modificat de 2 ori în total.
Drive safe and keep the wheels down
MiniRC31
Viteza 6

Re: Modificare Cablu K DCAN / Punte pinii 7-8 / Obd

Mesaj de MiniRC31 »

.. :) o umbra ce mi se pare ciurcuit electric intre acei pini de care iti spuneam pare a fi, deci punte pe pinii indicati in verde.

iti indicasem acei 2 pini deoarce cum vezi pe mufa mea este direct conectata pe circuit, si acel test de continuitate era sa eliminam dubiul de 1-8 pini in partea de jos cum ai mentionat.

dar cu pozele atasate imi "taie" orice dubiu iar tu o poti vedea cu ochiul liber.

succes!
Fişiere ataşate
image-traseu1.jpg
image-traseu.jpg
Marius22
Viteza 1

Mesaj de Marius22 »

Merci. S a facut si puntea pe pinii 7-8 . Maine o sa pun din nou diagnoza ! La mine sunt deja activate consum mediu, viteza medie...mai mult ma intereseaza erori si stergerea airbag din BC Stiti cumva ,se poate anula eroarea de airbag , mufa de sub scaun am deschis o , pare ok. Scaunele sunt zilnic rabatate ... 2 copii in spate
MiniRC31
Viteza 6

Mesaj de MiniRC31 »

se reseteaza cu INPA alegand modulul corect Airbag-ului, nu stiu acum cum se numeste dar uite pe acel link.

Adrian te poate ajuta mai mult pe partea asta, stie masian asta ca tu pe buzunarul tau, dar tind sa cred ca erorile airbagului sunt diferite si ar fi indicat sa afli care sunt, adica tind sa cred ca pt eroarea Airbag din bord ar fi o lista de erori si nu una singura cum cea de airbag deschis la impact.

https://www.youtube.com/watch?v=OwBve3v0OtI
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Daca o singura milisecunda se pierde contactul intr-o mufa -de obicei sub scaun-se inregistreaza eroare pt airbagul lateral.Se sterge doar cu testerul.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Marius22
Viteza 1

Mesaj de Marius22 »

Salut! Am reusit sa sting lampa de la airbag , in schimb nu am mai reusit dupa aceea sa ma conectez la airbag ! Imi dadea eroare ca in poza!
Fişiere ataşate
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Marius22
Viteza 1

Mesaj de Marius22 »

Se aprinde si un led rosu pe mufa.. Parca nu se aprindea pana acum
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Intra pe device manager si vezi daca vede interfata.Vezi la setarile de port com daca Latency time este 1.
Trebuie sa ai in negru batery si ignition cand te conectezi la masina.Cel mai important este sa pui cheia de contact pe on. :mrgreen: :mrgreen:
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Marius22
Viteza 1

Mesaj de Marius22 »

Interfata o vede, cele 2 puncte negre care confirma . Engine si altele le vede doar airbag ul nu l mai vede, sau nu se mai conecteaza.
Scrie răspuns