Incalzire antigel/ nu baga caldura clima automata
Re: Incalzire antigel/ nu baga caldura clima automata
De exemplu la mini r56 este la body/ air cond+heating la r50 nu este pe versiunea mea de inpa probabil
Re: Incalzire antigel/ nu baga caldura clima automata
eu nu as pierde f mult timp sa studiez ceva daca sunt alte vairante mult mai la indemana...
deja Adrian si eu am expus clar situatia A/C iar intr-un stage 2 cu INPA, cel mai simplu este sa fi verificat tevile daca se racesc.
pierzi mai mult timp sa incarci windozele si sa te conectezi la masina decat sa dai cheie la masina si sa verifici tevile...
INPA ar trebui sa zica presiunea in circuit, de exemplu, si daca creste in acest caz am fi siguri ca compresurul functioneaza, daca nu creste...atunci este mort compresorul...
o sa ma uit si eu diseara pe INPA sa vedem ce zice
deja Adrian si eu am expus clar situatia A/C iar intr-un stage 2 cu INPA, cel mai simplu este sa fi verificat tevile daca se racesc.
pierzi mai mult timp sa incarci windozele si sa te conectezi la masina decat sa dai cheie la masina si sa verifici tevile...
INPA ar trebui sa zica presiunea in circuit, de exemplu, si daca creste in acest caz am fi siguri ca compresurul functioneaza, daca nu creste...atunci este mort compresorul...

o sa ma uit si eu diseara pe INPA sa vedem ce zice

Drive safe and keep the wheels down