Experiente la service

Scrie răspuns
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Re: Experiente la service

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Le-am incercat in trecut,dar fara rezultat.Poate ca am gresit pe undeva :lol: Next time :D Sa-mi elibereze intai masina :cry:
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Vali Iovi scrie:Le-am incercat in trecut,dar fara rezultat.Poate ca am gresit pe undeva :lol: Next time :D Sa-mi elibereze intai masina :cry:
Tocmai am pierdut pe drumu spre Pitesti un capac de la janta :cry: :cry: :cry: :cry:

Maine sa vad cum fac rost de unu. :cry: :cry:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Si eu am pierdut la Fiesta ST doua capace prin Bulgaria. :lol:
Imagine
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Ce dureaaaza atata sa vina masina lui Vali inapoi?? :x Am fost la un service AUTOMEISTER de langa Cluj sa isi dea si ei cu parerea despre sistemul de racire. Concluzia: totul e OK. Au lasat masina sa meraga la relanti, au dat o tura cu ea si apa a ramas la 90. Se pare ca ceva nu fac eu bine de numai la mine sare de 90. Ideea e ca sare putin, ajunge spre 100 dar dupa aceea se raceste si tot asa. Insa de cand am venit in tara e ok. Nu a mai facut figuri.
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

Sal,
am fost la MHS cel laudat de toata lumea,pt prb cu sezor de airbag,
dupa 2 ore de stat imi aduc masina si spun ca testerul lor nu se poate conecta cu masina mea,solutia e ca trebuie sa astept pana le vine un al tester din Germania care e la reparat.
Super tare,eu acum nu stiu unde as putea sa rezolv prb.
sa ma duc la Brasov.......sau la balamuc
astept propuneri de la voi :(
.......ghost...
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Dubios Sharpe. Eu zic sa astepti, nu e nimica care te face sa nu poti folosii masina. Asteapta pana aduc ei ce trebuie. Oricum foarte dubios ca nu se poate conecta, ala e universal... :?
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

tudor scrie:Ce dureaaaza atata sa vina masina lui Vali inapoi?? :x Am fost la un service AUTOMEISTER de langa Cluj sa isi dea si ei cu parerea despre sistemul de racire. Concluzia: totul e OK. Au lasat masina sa meraga la relanti, au dat o tura cu ea si apa a ramas la 90. Se pare ca ceva nu fac eu bine de numai la mine sare de 90. Ideea e ca sare putin, ajunge spre 100 dar dupa aceea se raceste si tot asa. Insa de cand am venit in tara e ok. Nu a mai facut figuri.

Cred ca vor sa mi-o vanda pe asta... :lol:
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Vali Iovi scrie:
tudor scrie:Ce dureaaaza atata sa vina masina lui Vali inapoi?? :x Am fost la un service AUTOMEISTER de langa Cluj sa isi dea si ei cu parerea despre sistemul de racire. Concluzia: totul e OK. Au lasat masina sa meraga la relanti, au dat o tura cu ea si apa a ramas la 90. Se pare ca ceva nu fac eu bine de numai la mine sare de 90. Ideea e ca sare putin, ajunge spre 100 dar dupa aceea se raceste si tot asa. Insa de cand am venit in tara e ok. Nu a mai facut figuri.

Cred ca vor sa mi-o vanda pe asta... :lol:
Ia vezi poate e pe autovit! :lol:
Imagine
Radu
Viteza 3

Mesaj de Radu »

Ca tot exista topicul cu experiente service... Cunoaste cineva un electrician capabil!!! Pe toti care i-am intalnit sunt "usor" dobitoci... Scuzati-mi vocabularul... Si as avea nevoie de unu!
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Inafara de cel de la MHS care s-a dovedit ok rezolvandu-mi problema cu AIRBAG-ul, nu am mai interactionat cu altii! :?
Imagine
Scrie răspuns