Tocmai am pierdut pe drumu spre Pitesti un capac de la jantaVali Iovi scrie:Le-am incercat in trecut,dar fara rezultat.Poate ca am gresit pe undevaNext time
Sa-mi elibereze intai masina
tudor scrie:Ce dureaaaza atata sa vina masina lui Vali inapoi??Am fost la un service AUTOMEISTER de langa Cluj sa isi dea si ei cu parerea despre sistemul de racire. Concluzia: totul e OK. Au lasat masina sa meraga la relanti, au dat o tura cu ea si apa a ramas la 90. Se pare ca ceva nu fac eu bine de numai la mine sare de 90. Ideea e ca sare putin, ajunge spre 100 dar dupa aceea se raceste si tot asa. Insa de cand am venit in tara e ok. Nu a mai facut figuri.
Ia vezi poate e pe autovit!Vali Iovi scrie:tudor scrie:Ce dureaaaza atata sa vina masina lui Vali inapoi??Am fost la un service AUTOMEISTER de langa Cluj sa isi dea si ei cu parerea despre sistemul de racire. Concluzia: totul e OK. Au lasat masina sa meraga la relanti, au dat o tura cu ea si apa a ramas la 90. Se pare ca ceva nu fac eu bine de numai la mine sare de 90. Ideea e ca sare putin, ajunge spre 100 dar dupa aceea se raceste si tot asa. Insa de cand am venit in tara e ok. Nu a mai facut figuri.
Cred ca vor sa mi-o vanda pe asta...