Experiente la service
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Re: Experiente la service
Le-am incercat in trecut,dar fara rezultat.Poate ca am gresit pe undeva
Next time
Sa-mi elibereze intai masina 

Tocmai am pierdut pe drumu spre Pitesti un capac de la jantaVali Iovi scrie:Le-am incercat in trecut,dar fara rezultat.Poate ca am gresit pe undevaNext time
Sa-mi elibereze intai masina
Maine sa vad cum fac rost de unu.
~ Think MINI! ~ 

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Ce dureaaaza atata sa vina masina lui Vali inapoi??
Am fost la un service AUTOMEISTER de langa Cluj sa isi dea si ei cu parerea despre sistemul de racire. Concluzia: totul e OK. Au lasat masina sa meraga la relanti, au dat o tura cu ea si apa a ramas la 90. Se pare ca ceva nu fac eu bine de numai la mine sare de 90. Ideea e ca sare putin, ajunge spre 100 dar dupa aceea se raceste si tot asa. Insa de cand am venit in tara e ok. Nu a mai facut figuri.
Sal,
am fost la MHS cel laudat de toata lumea,pt prb cu sezor de airbag,
dupa 2 ore de stat imi aduc masina si spun ca testerul lor nu se poate conecta cu masina mea,solutia e ca trebuie sa astept pana le vine un al tester din Germania care e la reparat.
Super tare,eu acum nu stiu unde as putea sa rezolv prb.
sa ma duc la Brasov.......sau la balamuc
astept propuneri de la voi
am fost la MHS cel laudat de toata lumea,pt prb cu sezor de airbag,
dupa 2 ore de stat imi aduc masina si spun ca testerul lor nu se poate conecta cu masina mea,solutia e ca trebuie sa astept pana le vine un al tester din Germania care e la reparat.
Super tare,eu acum nu stiu unde as putea sa rezolv prb.
sa ma duc la Brasov.......sau la balamuc
astept propuneri de la voi
.......ghost...
Dubios Sharpe. Eu zic sa astepti, nu e nimica care te face sa nu poti folosii masina. Asteapta pana aduc ei ce trebuie. Oricum foarte dubios ca nu se poate conecta, ala e universal... 
~ Think MINI! ~ 

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
tudor scrie:Ce dureaaaza atata sa vina masina lui Vali inapoi??Am fost la un service AUTOMEISTER de langa Cluj sa isi dea si ei cu parerea despre sistemul de racire. Concluzia: totul e OK. Au lasat masina sa meraga la relanti, au dat o tura cu ea si apa a ramas la 90. Se pare ca ceva nu fac eu bine de numai la mine sare de 90. Ideea e ca sare putin, ajunge spre 100 dar dupa aceea se raceste si tot asa. Insa de cand am venit in tara e ok. Nu a mai facut figuri.
Cred ca vor sa mi-o vanda pe asta...

Ia vezi poate e pe autovit!Vali Iovi scrie:tudor scrie:Ce dureaaaza atata sa vina masina lui Vali inapoi??Am fost la un service AUTOMEISTER de langa Cluj sa isi dea si ei cu parerea despre sistemul de racire. Concluzia: totul e OK. Au lasat masina sa meraga la relanti, au dat o tura cu ea si apa a ramas la 90. Se pare ca ceva nu fac eu bine de numai la mine sare de 90. Ideea e ca sare putin, ajunge spre 100 dar dupa aceea se raceste si tot asa. Insa de cand am venit in tara e ok. Nu a mai facut figuri.
Cred ca vor sa mi-o vanda pe asta...
~ Think MINI! ~ 

Ca tot exista topicul cu experiente service... Cunoaste cineva un electrician capabil!!! Pe toti care i-am intalnit sunt "usor" dobitoci... Scuzati-mi vocabularul... Si as avea nevoie de unu!
Inafara de cel de la MHS care s-a dovedit ok rezolvandu-mi problema cu AIRBAG-ul, nu am mai interactionat cu altii! 
~ Think MINI! ~